Jeugdvakantieweek Hazerswoude-Dorp collecteert voor Jantje Beton

Algemeen
Afbeelding
(Foto: )

Van maandag 2 t/m 7 maart 2020, is de Jantje Beton Collecte. Dan gaan ruim 40.000 vrijwilligers langs de deuren om geld op te halen zodat meer kinderen meer kunnen spelen. Ook de Jeugdvakantieweek Hazerswoude-Dorp (Huttenbouw) doet mee, omdat we het belang van buiten spelen van harte ondersteunen. Daarbij is het zeer welkom dat 50% van de opbrengst direct naar de Jeugdvakantieweek gaat.

Het belang van spelen

Spelen is belangrijk. Kinderen moeten bewegen voor een gezonde ontwikkeling. En tijdens het spelen leren ze allemaal belangrijke dingen zoals vrienden maken en omgaan met tegenslagen. Jammer genoeg wordt buiten spelen steeds minder vanzelfsprekend. 3 op de 10 kinderen speelt niet of slechts een keer per week vrij buiten. Spelen houdt je vrolijk en open tegenover de wereld. Eigenlijk zou iedereen wat meer moeten spelen.

Help de Huttenbouw

De helft van de opbrengsten besteedt Jantje Beton aan speelprojecten in heel Nederland. De andere helft is voor ons evenement. Bijdragen kan via de huis-aan-huis collecte en onze digitale collectebus: https://jantjebeton.digicollect.nl/huttenbouw-jeugdvakantieweek-hazerswoude?