Gymnastiekvereniging bestaat 50 jaar

Algemeen
Het 50-jarig bestaan van de gymnastiekvereniging werd goed gevierd.
Het 50-jarig bestaan van de gymnastiekvereniging werd goed gevierd. ((Foto: Angelique Laureij ))

BOSKOOP- Boskoop gymt 50 jaar. Hoe vier je dat tijdens de coronaperiode? Hoe geef je iets terug aan je trouwe leden? Een aantal bestuursleden en de evenementencommissie van Gymnastiekvereniging Boskoop hebben voor de leden een leuke dag gehouden. Een fietstocht door Boskoop en voor de jongste leden een gezellige spelletjesmiddag in de Plataan.

“26 juni stond voor onze turnsters en trimfit dames in het teken van feest. Een tocht door Boskoop met diverse stops onderweg waarbij vragen, opdrachten en weetjes werden afgewisseld”, laat de verenging weten. “Tijdens de fietstocht is ook genoeg gegeten en gedronken dankzij onze sponsors Hoogvliet en Ijssalon Janssen. Dankzij de vrijwilligers en de enthousiaste leden hebben we een zeer geslaagde dag gehad. Op naar de volgende 50 jaar!” 

Evenement

Wil jij bij het volgende evenement ook meedoen? Kom eens kijken bij een les tijdens onze summergym en wie weet doe jij dan gezellig mee met het volgende evenement. Elke woensdag in augustus turnen bij Gymvereniging Boskoop:16.30-17.30 uur basisschool en van 18.00-19.00 middelbare school Ben je op vakantie in augustus kom dan na de zomervakantie een proefles meedoen. Er wordt weer begonnen in de week van 6 september.