Extra voorstelling De Schone van Boskoop

Cultuur
Ben Cramer is een van de acteurs in de voorstelling.
Ben Cramer is een van de acteurs in de voorstelling. (Foto: © Roy Beusker Fotografie)

BOSKOOP - Er komt op zondag 10 juli om 19.30 uur een extra voorstelling van De Schone van Boskoop in het Flora Theater in Boskoop. Dat meldt theaterproducent Jean-Paul Karting. “De voorstelling mag je wel een succes genoemd noemen door de 5 sterrenrecensies, de vele positieve reacties en de grote aantallen mensen.”

Ben Cramer, Tess Merlot en vele anderen schitteren in deze musical die voor Boskopers en daarbuiten een feest der herkenning is. Burgemeester Spies zei na afloop van de première: “Dit is genieten! Er zit veel humor in en het is een mooie spiegel met een knipoog, voor Boskoop en de Boskopers.”

Met de extra voorstelling spelen de acteurs in totaal 18 voorstellingen. Daartoe behoren de voorstellingen die door meer dan 400 leerlingen zijn bezocht en een voorstelling speciaal geschikt voor minder validen, die plaatshad in samenwerking met de Zonnebloem afdelingen van Boskoop, Waddinxveen, Alphen aan den Rijn en Hazerswoude-Dorp. Voor die laatste kaarten van deze voorstelling is meer informatie te vinden op www.deschonevanboskoop.nl.