Wegens groot succes presenteert Theetuin ‘t Woutje presenteert wederom “de Verhalenvertelster”

woensdag 6 juli 2022 14:30 t/m 15:45

Wegens groot succes presenteert Theetuin ‘t Woutje ook dit jaar weer                                          ”de Verhalenvertelster”.    Elke woensdagmiddag in juli en augustus om 14.30 uur neemt verhalenvertelster Annie Boer u mee in het verleden van het Hazerswoudse Rietveld.

Dit alles onder het genot van een drankje en een lekkernij. 

Verhalen en anekdotes over de oorsprong en de bewoners van dit bijzondere gebied.                 Dit alles verteld op een idyllische locatie bij Theetuin ‘t Woutje aan de                                           Burg. ten Heuvelhofweg 83  in Hazerswoude.  De duur van dit programma is ongeveer 75 minuten en de prijs is 9.95 euro p.p.

Bent u na al deze verhalen nieuwsgierig geworden naar dit mooie gebied, dan kunt u aansluitend deelnemen aan een  mooie rondvaart met gids. De duur van deze rondvaart is 60 minuten en de prijs 9.50 euro p.p.

Reserveren is verplicht, want de activiteit gaat alleen door bij minimaal 6 deelnemers.

Tel:  0172589746/0615486182 of per e-mail :  an.enjan@casema.nl

Locatie