Afbeelding
(Foto: Lions Club Rijnwoude)

Omloop van het Groene Hart wandel- en fietstochten

maandag 29 mei 2023 7:00 t/m 17:00

De Omloop van het Groene Hart wordt dit jaar weer traditie getrouw georganiseerd door de Lions Club Rijnwoude en gehouden op 2e Pinksterdag. Dat is dit jaar op maandag 29 mei. In het mooie Groene Hart zijn dan weer diverse mooie routes uitgezet met voor elk wat wils. Wandelen of fietsen van korte of lange routes; er is veel mogelijk. Onderweg zijn er voldoende plekken om te stoppen en te genieten van de omgeving of een lekkere versnapering. De opbrengst van deze Omloop bestaande uit de startgelden en sponsorgeld stelt de Lionsclub beschikbaar aan een goed doel. Ook dit jaar zal dat weer de Zonnebloem zijn, met de plaatselijke afdelingen van Rijnwoude Noord- en Zuid zal er gezocht worden naar een leuke dagbesteding waarbij zoveel mogelijk Zonnebloem leden mee kunnen doen en een leuke dag kunnen hebben.