Museumpark Archeon wint brons voor het ‘Leukste uitje van Zuid-Holland’

Cultuur
Museumpark Archeon wint brons voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland'.
Museumpark Archeon wint brons voor het 'Leukste uitje van Zuid-Holland'. (Foto: Museumpark Archeon)

ALPHEN - Museumpark Archeon heeft brons gepakt voor het ‘Leukste uitje van Zuid-Holland’. Avonturenboerderij Molenwaard ging opnieuw met de eerste prijs aan de haal en nummer twee is voor het Mariniersmuseum. Vertegenwoordigers van het uitje ontvingen tijdens een online bijeenkomst de award.

“Juist in deze bijzondere tijd, is het winnen van een prijs voor de genomineerde uitjes een extra opsteker”, stelt het Archeon. 

Tijdens de verkiezing brachten ANWB-leden massaal hun stem uit op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel op landelijk als per provincie. In totaal werden ruim 70.000 stemmen uitgebracht.

Avonturenboerderij Molenwaard scoort, naast heel veel stemmen, op bijna alle onderdelen - prijs/kwaliteit, sfeer, klantvriendelijkheid, faciliteren en het aanbod - de hoogste cijfers en is daarmee de winnaar van 2022. 

Geweldig

Directeur Jack Veldman van het Archeon: “Geweldig dat wij deze prijs in ontvangst mogen nemen. Trots op onze medewerkers en vele vrijwilligers die onze gasten de geschiedenis laten beleven en de bezoekers die dit hebben mogelijk gemaakt.”

De Verkiezing is onderdeel van ANWB Eropuit. “Elk jaar gaan ruim een miljoen leden eropuit met een ticket met ANWB ledenvoordeel om een leuke dag uit te beleven.”