Belastingspreekuur in bibliotheek Rijn en Venen

Cultuur
De bibliotheek heeft vrijwilligers beschikbaar voor hulp met digitale belastingaangifte.
De bibliotheek heeft vrijwilligers beschikbaar voor hulp met digitale belastingaangifte. (Foto: Bibliotheek Rijn en Venen)

ALPHEN AAN DEN RIJN - Bibliotheek Rijn en Venen in Alphen aan den Rijn biedt tot eind april hulp aan bij inwoners die meer informatie willen over de digitale belastingaangifte. De bibliotheek werkt hier in samen met Gilde, Participe en De Driemaster.

“Heeft u hulp nodig bij de digitale belastingaangifte? U kunt hiervoor terecht op het belastingspreekuur in de bieb”, meldt de bibliotheek. De bieb heeft vrijwilligers om je te helpen met het indienen van eenvoudige belastingaanvragen. 

“Let op: u komt niet in aanmerking voor deze gratis voorziening bij bezit van eigen huis, toeslagen, inkomen boven 130 procent minimumloon of eigen ondernemingen.”

Aanmelden

Aanmelden voor het spreekuur kan telefonisch: 0172 - 475 771. “Natuurlijk bent u welkom op het inloopspreekuur op maandag tussen 13.30 uur en 15.30 uur of op donderdag tussen 10.30 uur en 12.30 uur. U wordt geholpen op volgorde van binnenkomst, dus het kan zijn dat u even moet wachten”, aldus de bibliotheek.

Meer informatie

De bieb is gevestigd aan de Aarkade 10 in Alphen aan den Rijn. Voor meer informatie kunt u naar de website: https://www.bibliotheekrijnenvenen.nl.