Film Elvis te zien in Bioscoop Castellum

Cultuur
De film Elvis draait binnenkort in Castellum.
De film Elvis draait binnenkort in Castellum. (Foto: aangeleverd Castellum)

ALPHEN - Na het volgens Castellum grote succes van biografische films als Bohemian Rhapsody en Rocketman is Elvis Presley eindelijk aan de beurt. Elvis draait vanaf 23 juni in Bioscoop Castellum en kaarten zijn vanaf heden te koop via www.theatercastellum.nl. 

Elvis is een groots opgezette bioscoopfilm van Warner Bros. Pictures en de voor een Oscar genomineerde visionaire filmmaker Baz Luhrmann over het leven en de muziek van Elvis Presley. De iconische zanger en filmster wordt vertolkt door Austin Butler. Oscarwinnaar Tom Hanks stapt in de schoenen van zijn manager: Colonel Tom Parker. 

In dit door en door filmische drama zien we het leven van Elvis vanuit het perspectief van zijn gecompliceerde relatie met zijn mysterieuze manager Colonel Tom Parker. Aan de hand van Parker schetst de film de meer dan 20 jaar beslaande complexe dynamiek tussen hem en Presley. Van Presley’s doorbraak tot aan zijn status als ongekende superster, tegen de achtergrond van het veranderende culturele landschap en het verlies van onschuld in Amerika. Centraal in die reis staat een van de belangrijkste en invloedrijkste mensen in het leven van Elvis: Priscilla Presley (Olivia DeJonge). 

Theaterseizoen 2022/2023

De online kaartverkoop voor komend theaterseizoen gaat op donderdag 16 juni om 10.00 uur van start. Het is die dag niet mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen. Op 17 en 18 juni is de balie van de theaterkassa bereikbaar van 12.00 - 16.00 uur.