Binnenkort in Parkvilla

Cultuur
Een van de activiteiten.
Een van de activiteiten. (Foto: Parkvilla)

Incroyable mais vrai

FILMS

Het gezapige Parijse echtpaar Alain en Marie heeft een nieuw huis gekocht. De makelaar weet het bijzondere luik in het trapgat als een unieke kans aan te prijzen. De keldertrap komt op de bovenetage van hetzelfde huis uit. Tegelijkertijd is het twaalf uur later geworden en degene die de trap afdaalt is juist drie dagen jonger geworden. Het trapgat een enorme aantrekkingskracht op Marie; zij gebruikt het als een radicale verjongingskuur. Beroepsabsurdist Quentin Dupieux heeft deze film, geregisseerd, gefilmd én gemonteerd.

Picl | Films om op te eten

De zomer is aangebroken en we zitten op de terrassen of barbecueën erop los. Want wat is er nu fijner dan een heerlijk zonnetje, lekker eten en goed gezelschap? Voor wie die warme gevoelens nét wat langer wil vasthouden, tippen we deze smakelijke films over eten voor thuis: An, Burnt, The Lunchbox, Tampopo en Pig. De film is te zien in online filmhuis Picl.

Zomerworkshop

Voor alle acteurs en actrices in de regio Alphen aan den Rijn houdt Parkvilla deze zomervakantie de driedaagse workshop locatietheater. Samen met theaterdocent Lianne Loos bezoeken cursisten elke dag een andere locatie. Op die plek wordt de groep geïnspireerd voor een klein optreden aan het einde van de dag. Ook mensen met weinig tot geen spelervaring kunnen deelnemen aan deze workshop. Een volgens Parkvilla lekkere lunch is inbegrepen. De workshop heeft plaats op 16, 17 en 18 augustus. In de week van 15 tot 19 augustus worden er ook workshops voor kinderen gehouden.

Informatie

Meer informatie en kaarten zijn te vinden op de website van Parkvilla: 

www.parkvilla.nl.