Binnenkort in Parkvilla

Cultuur
Voetjes van de vloer tijdens de Dans3daagse.
Voetjes van de vloer tijdens de Dans3daagse. (Foto: Parkvilla)

Halssieraad van messing/zilver
Op vrijdag 19 augustus is er de workshop halssieraad maken voor cursisten die altijd al de droom hebben eigen sierraden te ontwerpen. In een dag neemt docent en edelsmid Andrej Waskowsky ervaren en onervaren cursisten mee in het hele proces en loopt iedereen aan het eind van de dag de deur uit met een zelfgemaakte halssieraad van messing of zilver. Materiaalkosten zitten bij de prijs inbegrepen, evenals een lekkere lunch.

Zomerworkshops

Dans3daagse

Deze zomer kunnen alle dansfanaten van 12 jaar en ouder bij Parkvilla meedoen aan de Dans3daagse. De cursus is bestemd voor tieners die het leuk vinden om samen met de docent Marjolein van der Naald en mededansers nieuwe dingen te leren, een danstaal uit te breiden en een mooie choreografie in elkaar te zetten. Drie dagen lang -15, 16 en 17 augustus- dompelen cursisten zichzelf van 10.00 tot 15.30 uur onder in de wereld van dans. Het eindresultaat: op woensdag 17 augustus om 17.00 uur een gave voorstelling in het theater.

Minivoorstelling

Met docenten van het Jeugdtheaterhuis gaan kinderen tussen de 7 en 12 jaar twee halve dagen flink aan de slag. In de eerste sessie op 15 augustus bedenk je samen het verhaal en de scènes. Inspiratie komt uit een goed boek of een sprookje. De rollen worden verdeeld en vervolgens wordt er hard gerepeteerd. Op dag twee is er met de hele groep een generale repetitie en daarna de voorstelling voor vrienden, familie en ander publiek in een echte theaterzaal.

Informatie

Meer informatie over onder meer de kosten is te vinden op de website van parkvilla: www.parkvilla.nl.