Binnenkort in Parkvilla

Cultuur
De inspiratie is een afbeelding geïnspireerd op macrofotografie.
De inspiratie is een afbeelding geïnspireerd op macrofotografie. (Foto: Parkvilla)

Masterclass portret tekenen

Zomerworkshops

In de tweedaagse masterclasses portrettekenen op 16 en 17 augustus met Yvette Bavelaar begint dag één met het tekenen van een portret naar keuze. Cursisten gaan versteld staan van alles wat er nog meer te leren valt over het tekenen met grafiet, houtskool, en poeder. Kijkend naar diepte, blenden en contrast wordt er per persoon gekeken naar waar er nog meer groei uit te halen valt. Aan het einde van elke les is er een werkreflectie. Dag twee kunnen cursisten verder met opdrachten en de technieken. De cursus wordt afgesloten met een korte expositie.

Panpastel en pastelpotloden

Tijdens deze tweedaagse minicursus op 18 en 19 augustus gaan cursisten tekenen met panpastel en pastelpotloden. De inspiratie is een afbeelding geïnspireerd op macrofotografie. De dag start met een uitleg en een stap voor stap opbouw van het tekenproces op een pastelmat. De kleuropbouw en het hanteren van de gereedschappen komen aan bod. De prachtige kleuren die je met panpastel kunt mengen zorgen voor een verbluffend resultaat.

Maak een zomertopje of broek in één dag 8+ jaar

Op zonnige dagen kan iedereen een zomertop gebruiken. En hoe leuk is het om de top zelf te maken. Wat heb je nodig? Lichte, soepele stof én de handige tips van docente en modeontwerper Layla Kühnen. De workshop voor het topje is op 15 augustus van 9.30 tot 15.30 uur. Tijdens deze activiteit wordt er een lunch geregeld en zorgt Layla voor alle materialen die nodig zijn. Dit is bij de prijs inbegrepen. Op donderdag 18 augustus is er de workshop maak een zomerbroek in één dag.

Informatie
Meer informatie staat op www.parkvilla.nl.