Een weekend vol muziek bij Castellum

Cultuur
In 2021 brak LAKSHMI bij het grote publiek door met haar deelname aan het tv-programma ‘Wie is de Mol?.
In 2021 brak LAKSHMI bij het grote publiek door met haar deelname aan het tv-programma ‘Wie is de Mol?. (Foto: Mike Pasarella/Castellum)

ALPHEN - Er is in het weekend van 27 en 28 augustus van alles te doen rondom Castellum. Op zaterdag heeft op het Rijnplein de opening van het culturele seizoen plaats, waar onder andere LAKSHMI een voorproefje geeft van haar show. Ook in de bioscoop is het een muzikaal feestje met André Rieu’s ‘Happy Days are Here Again!’

KHABBAZ houdt het openingsfestival in samenwerking met de Alphense cultuursector. Bezoekers kunnen tussen 11.00 en 18.00 uur genieten van gratis optredens, workshops en cultuurkramen van ruim 20 culturele organisaties. Er is komend seizoen namelijk van alles te beleven op het gebied van dans, muziek, theater en meer.

LAKSHMI

In 2021 brak LAKSHMI bij het grote publiek door met haar deelname aan het tv-programma ‘Wie is de Mol?’ Ze is artiest, zangeres, songwriter en theatermaker. Ze maakt pop-noir en weet haar eigen wereld op een ijzersterke manier visueel en muzikaal te vertalen op het podium. Rond 14.30 uur geeft ze op het cultuurpodium een preview van haar show ‘Droom’ die op woensdag 23 november in Theater Castellum is te zien.

André Rieu

Samen met het Johann Strauss orkest en speciale gasten heeft Rieu de afgelopen weken vijftien zomerconcerten gegeven op het historische Vrijthof. De concertregistratie wordt in Bioscoop Castellum vertoond en het belooft een opbeurend en romantisch feest te worden, met André van Duin als cinemagastheer.

Wegens groot succes heeft Castellum twee extra zalen bijgeboekt. De laatste kaarten voor de filmvoorstelling op zondag om 13.30 uur zijn in de verkoop. Meer informatie is te vinden op de website van de bioscoop: www.theatercastellum.nl.