Binnenkort in Parkvilla

Cultuur
Theaterbolwerk PUNCH komt naar Parkvilla.
Theaterbolwerk PUNCH komt naar Parkvilla. (Foto: Parkvilla)

Theaterbolwerk PUNCH komt met de try-out voorstelling Ongerijmd op 17 september naar Parkvilla, waarna een landelijke theatertournee volgt. Ongerijmd is een kakofonie van stemmen aan de hand van het tumultueuze leven van dichter Gerrit Achterberg. Bekende acteurs zoals Carine Crutzen brengen teksten van nieuwe Nederlandse toneelschrijvers naar het podium met behulp van een professioneel theaterbolwerk, dat bestaat uit gerenommeerde acteurs, regisseurs, dramaturgen en toneelschrijvers.

Theater

Films

The Real Charlie Chaplin
Het ultieme portret van de mens achter de legendarische filmmaker. Decennialang was hij de beroemdste man op aarde. Bij velen bekend als de komiek die de iconische zwerver The Tramp tot leven bracht. Hij wordt geroemd als groot filmmaker van films als The Kid, Modern Times en The Great Dictator.

La Ruche
Al zolang ze zich kunnen herinneren hebben drie tienerzussen geleefd op het ritme van de buien van hun moeder, soms prettig gestoord en ondernemend, dan weer depressief en giftig. Een film over de liefdevolle en explosieve relatie tussen moeder en dochters.

The Last Bus
Deze film neemt je mee op reis van de 90-jarige weduwnaar terug naar zijn geboorteplaats. Een film die ons eraan herinnert dat we niet alleen zijn – we’re all on this ride together.

CURSUSSEN

Beeldhouwen
In deze cursus van 15 lessen, waarvan 1 excursie maken cursisten kennis met beeldhouwen. Geïnspireerd door voorbeelden uit de oude of hedendaagse kunstwereld komen diverse technieken, beeldelementen, materialen en gereedschappen aan bod. Er zal worden gewerkt met klei, was, gips, steen, hout, papier, cement en brons. Er is ruimte voor kennismaking met nieuwe materialen, gereedschappen en werkmethodes maar zeker ook ruimte voor verdieping van vaardigheden. Kaarten: www.parkvilla.nl.