Gluren bij de Buren in Alphen aan den Rijn

Nieuws
U kunt een kijkje nemen bij de buren.
U kunt een kijkje nemen bij de buren. Foto: Marcel Kamphuis

ALPHEN AAN DEN RIJN- Een bonte verzameling van Alphense tuinen en bijbehorende optredens vormt het prachtige programmeringsboeket van Gluren bij de Buren 2021. Meer dan 50 inwoners slaan zondag 5 september de tuinhekken open en toveren hun buitenruimte om tot podium, geheel coronaproof.

Men kan op avontuur naar cultuur. Tijdens Gluren bij de Buren verwelkomen gastvrije inwoners uit Alphen aan den Rijn buurtgenoten in hun tuin met een lokale act. Rappers, dichters, graffiti artists, theatermakers en andere podiumkunstenaars stelen de show met hun voeten in het gras. In elke buitenruime treedt een act drie keer op tussen 12:00 uur en 17:00 uur. Alle optredens hebben “pay what you can”-entree. Benieuwd wat er speelt in uw buurt? Bekijk www.glurenbijdeburen.nl voor het complete programma. Dit jaar valt Gluren bij de Buren samen met de opening van het culturele seizoen Alphen aan den Rijn, bekijk www.khabbaz.nl voor het programma.

De groende weelde aan deelnemende tuinen en bijbehorende acts is te vinden op de website. Her is het programma altijd actueel. Zoek in de buurt, om de hoek of op genre. Dit jaar kunt u uw persoonlijke route in Google Maps integreren via de website: www.glurenbijdeburen.nl/informatie/programma

www.glurenbijdeburen.nl/informatie/programma.