Workshop schilderen in Swaenswijk

Nieuws
De mooiste creaties kunnen worden gemaakt.
De mooiste creaties kunnen worden gemaakt. Foto: Anja Spooner

ALPHEN AAN DEN RIJN- Anja Spooner, kunstenares en lerares tekenen en schilderen uit Leimuiden, geeft vrijdag 10 september van 13.30 – 16.30 uur een workshop in Wijkcentrum Swaenswijk. De workshop vrolijke dikke dames schilderen kun je ook combineren met vrolijke koeien, kippen of schapen schilderen. Wat is er nu leuker dan ontspanning en gezelligheid te combineren met creativiteit? 

Je hoeft geen schilderervaring te hebben want Anja helpt je als enthousiaste workshopbegeleider erbij. Er wordt geschilderd met acrylverf op canvasdoek. Aan het eind van de workshop ben je de trotse bezitter van je eigen kunstwerk. Ook onervaren deelnemers staan versteld van hun artistieke prestaties. De kosten van deze drie uur durende workshop inclusief alle materialen, maar exclusief consumpties, zijn 30 euro. Schilders schorten zijn aanwezig. 

Inschrijving en adres

Gezien de grote vraag naar deze workshop en de 1½ meter, is tijdig inschrijven bij Anja Spooner verstandig bel: 06-30444156 of mail: info@artanja.nl.

De ingang van Wijkcentrum Swaenswijk is aan de Jongkindt Coninckstraat 2b in Alphen aan den Rijn. Parkeren kan gratis op eigen terrein.

www.wijkcentrumswaenswijk.nl