Zwem4daagse in zwembad De Hoorn

Nieuws
In Zwembad De Hoorn staat een zwem4daagse op de planning.
In Zwembad De Hoorn staat een zwem4daagse op de planning. Foto: archief

ALPHEN AAN DEN RIJN- De ticketverkoop voor de jaarlijkse zwem4daagse van 20 tot 24 september is van start gegaan. Deelnemers kunnen in die week van 18.30 tot 20.00 uur vier dagen banen komen zwemmen in zwembad De Hoorn in Alphen aan den Rijn. Wanneer je vier dagen hebt gezwommen, ontvang je een medaille.

Zwemmen is gezond en leuk en daarom maakt exploitant De Thermen2 er tijdens de zwem4daagse een groot feest van. Alle leeftijden kunnen meedoen, ook de kinderen zonder een zwemdiploma mogen deelnemen onder begeleiding van een volwassene. Deelnemen kan als groep (gezin/school/bedrijf) of individueel. Volwassenen zwemmen dagelijks 20 baantjes en kinderen 10 baantjes. Volwassenen betalen voor deelname € 12,50, kinderen € 6,50.

Met de Zwem4daagse haalt De Thermen2 geld op voor de Maarten van der Weijden foundation. Tickets kunnen gekocht worden aan de kassa van zwembad De Hoorn en zijn niet via de website te verkrijgen. Sinds juli 2017 heeft Van der Weijden zijn eigen stichting, de Maarten van der Weijden Foundation. Met zijn stichting hoopt hij het leven van voormalige, huidige en toekomstige kankerpatiënten te verbeteren. Elke gedoneerde euro gaat rechtstreeks, voor de volle 100 procent naar kankeronderzoek.