Ode aan allerlei artiesten bij Parkvilla

Nieuws
Muziekliefhebbers komen tot hun recht bij Parkvilla.
Muziekliefhebbers komen tot hun recht bij Parkvilla. (Foto: aangeleverd)

ALPHEN- Muziekliefhebbers kunnen de komende tijd aan hun trekken komen bij Parkvilla met theaterconcerten en films waar muziek de rode draad is. Aanstaande zaterdag komt de Erwin van Ligten Band met special guest Eric Vaarzon Morel naar Parkvilla met de Jimi Hendrix Re-Experience 50th + 1 Anniversary tour. Van Ligten, volgens Parkvilla een van Nederlands beste gitaristen, brengt met zijn band zeker geen doorsnee tribute of look-a-like-show; hij vertolkt de nummers met zijn eigen sound en toch duidelijk Hendrix.

Vanaf  woensdag 15 september is de film Respect te zien, een muzikale filmbiografie over de legendarische zangeres Aretha Franklin. Oscar- en Grammy-Awardwinnaar Jennifer Hudson kruipt in de rol van deze Queen of Soul. De film volgt Franklins carrière vanaf dat ze als kind in een kerkkoor zong tot ze uitgroeide tot een internationale superster.

De concerten waren binnen een dag uitverkocht

Oasis

Op 23 en 26 september draait het filmhuis Oasis Knebworth 1996. In 1996 kwamen 250.000 jonge muziekfans samen in Knebworth Park, om Oasis te zien optreden in twee recordbrekende shows. De concerten waren binnen een dag uitverkocht: maar liefst 2,5 miljoen mensen probeerden tickets te kopen. De film vertelt het verhaal van dat weekend en van de speciale band tussen Oasis en haar fans. Een uitgelaten en op momenten aangrijpende filmische viering van één van de belangrijkste concerten van de afgelopen 25 jaar.

Meer informatie en tickets: www.parkvilla.nl