Zonnebloem Boskoop ‘waardeert’ vrijwilligers

Nieuws
Willemien Gerts, Gemma van Midden, Willie van de Groep, Wil Slappendel en Els van Ofwegen bij het Rosarium in Boskoop.
Willemien Gerts, Gemma van Midden, Willie van de Groep, Wil Slappendel en Els van Ofwegen bij het Rosarium in Boskoop. Foto: Lisette Hagen

BOSKOOP- Er zijn donderdag vijf onderscheidingen aan afdelingsvrijwilligers van De Zonnebloem afdeling Boskoop uitgereikt. Gemma van Midden, Willie van de Groep en Wil Slappendel ontvingen een zilveren insigne. Willemien Gerts en Els van Ofwegen mochten hun gouden insigne in ontvangst nemen.

De betreffende vrijwilligers zijn verrast bij Grand Café Roos, Eten & Drinken. Zij ontvingen, naast een persoonlijk woordje van voorzitter Will Wennekes, een bos bloemen, hun insignes en een bronzen beeldje als ‘waardering’. Van de Groep, Van Midden en Slappendel ontvingen de onderscheiding, omdat zij zich al 10 jaar als vrijwilligers inzetten. Gerts en Van Ofwegen ontvingen hun onderscheiding, omdat zij zich al 25 jaar voor de vereniging inspannen.

Verjaardag

In 2020 vierde de Zonnebloem afdeling Boskoop haar 40ste verjaardag. Het geplande jubileumfeest voor gasten en vrijwilligers is door corona een paar keer uitgesteld. Omdat het jubileumfeest niet door kon gaan, heeft de afdeling alle gasten en vrijwilligers getrakteerd op een aandenken, een beker met het logo van de Zonnebloem 40 jaar, gevuld met chocola en bonbons. Zie ook de website en Facebookpagina van De Zonnebloem voor meer informatie. U kunt ook mailen naar: Secretarisboskoop@gmail.com.