Het Alphense stel Dick Hoogendoorn (62) en Rosé Noorlander (62) maakt zijn opwachting in het spelprogramma De Alleskunners.
Het Alphense stel Dick Hoogendoorn (62) en Rosé Noorlander (62) maakt zijn opwachting in het spelprogramma De Alleskunners. (Foto: Aangeleverd)

Alphense Dick en Rosé testen zichzelf in spelprogramma de Alleskunners

Nieuws

ALPHEN AAN DEN RIJN- Het Alphense stel Dick Hoogendoorn (62) en Rosé Noorlander (62) is vanaf vrijdag 7 januari te zien in het spelprogramma De Alleskunners op SBS6. Samen met 98 andere kandidaten strijden zij in verschillende spellen om de titel De Alleskunner en de prijs, een jaar lang gratis leven. Bij de opdrachten worden diverse disciplines getest, waardoor mensen van allerlei leeftijden kunnen meedoen aan het programma. 

Kay van den Ende

Het stel had zich voor het vorige seizoen ook opgegeven en zat zelfs al klaar in het hotel om deel te nemen aan het programma. Maar na een coronatest bleek dat Rosé een positieve testuitslag had en moesten ze beiden naar huis. “Wij vonden dat uiteraard heel erg jammer, vooral omdat daarna bleek dat ze geen corona had toen wij nog een keer een test kregen. De programmamakers vertelden toen  al gelijk verteld dat we volgend seizoen mee mochten doen. Ze waren erg enthousiast over ons. Zij hadden nog nooit een getrouwd stelletje in het programma gehad”, begint Dick te vertellen. 

Winnaar

In het programma doen er 100 kandidaten mee en zijn er 99 spellen om de winnaar te bepalen. De verliezer van elk spel moet direct vertrekken. De opdrachten kunnen quizvragen zijn, het kan een sportieve opdracht zijn zijn of het kan te maken hebben met geheugen. De alleskunner moet natuurlijk van alle markten thuis zijn. Vindt het stel zich dan ook echte alleskunners? “Ik doe eigenlijk wel altijd mee om te winnen en ik ben erg competitief, dus ik durf mij wel een alleskunner te noemen. Mijn vrouw vindt het meedoen al hartstikke leuk”, vervolgt Dick. Tijdens de opnames ben je veel met de andere kandidaten. “Je zit eigenlijk heel de dag van 8 tot 7 met elkaar opgesloten in een ruimte om te wachten voor de volgende ronde. 

Veel kandidaten zijn erop gebrand om te winnen- Dick en Rosé

Je bouwt in die tijd best veel contacten op en na twee dagen ben je praktisch al familie”, vertelt hij. “Het is al zo’n vijf of vier maanden geleden dat we hebben gefilmd, maar in de WhatsApp-groepsapp praten we nog steeds bijna dagelijks. Wij hebben laatst ook al een reünie gehad met andere deelnemers en we zijn van plan om dat er in te houden.” Het stel heeft al eerdere ervaring in het televisiewereldje. Ze zijn bijna wekelijks te zien in ‘Tebbie nou weer gekocht dan?!’. Daarin proberen Kassa-kijkers producten uit. Via die connectie krijgt het koppel vaak e-mailtjes en uitnodigen voor audities van andere programma’s. Bij het zien van dit spelprogramma waren zij allebei erg enthousiast om mee te doen.

“Wij hadden al de eerdere seizoenen gekeken en wilden daarom graag meedoen. 

We houden allebei erg van spelletjes

Zelf hadden wij nog nooit zoiets gedaan en we houden allebei erg van spelletjes”, legt Rosé uit. 

Zij hebben elkaar dan ook 9 jaar geleden ontmoet via het spel Wordfeud. Dat is de online versie van het bordspel Scrabble. Dat kun je via een app op de telefoon spelen. Nadat zij elkaar in levende lijve ontmoetten, is Dick naar Alphen aan den Rijn verhuisd om samen te wonen met zijn Rosé. Het echtpaar is 7 jaar geleden in het huwelijksbootje gestapt. Dick en en Rosé mogen uiteraard nog niks loslaten over de spellen of over hoe ver zij zijn gekomen. Om daar achter te komen moet u toch echt het nieuwe seizoen kijken. “Als je van spelletjes houdt is het zeker een aanrader om het nieuwe seizoen te gaan kijken. Veel kandidaten zijn erop gebrand om te winnen”, aldus het koppel.

Vond je dit interessant?

Word wekelijks binnen 5 minuten bijgepraat
over het laatste nieuws uit Alphen aan den Rijn

Wij verwerken jouw gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring

Afbeelding
Bewoners waarschuwen voor dierenbeul Nieuws 16 aug, 11:13
Afbeelding
‘Van lekker zingen krijg ik een bak met energie’ Nieuws 16 aug, 09:37
Afbeelding
Binnenkort in Parkvilla: encore, tekenen, theater en website bouwen Cultuur 16 aug, 08:59
Afbeelding
Spaargeld over? De tips voor een slimme investering Algemeen 16 aug, 08:58
Afbeelding
Van Castellum naar Coliseum: ‘Dit komt wel binnen’ Cultuur 15 aug, 14:44
Afbeelding
Verdeeldheid bouw zwembad Algemeen 15 aug, 13:52
Afbeelding
Openingsfestival cultureel seizoen en Straatmuzikantenfestival in het centrum Cultuur 15 aug, 12:14
Afbeelding
Meedoen aan gratis bridgeclinic Sport 15 aug, 11:23
Afbeelding
Beachvolleybaltoernooi in Leimuiden Sport 15 aug, 10:59
Afbeelding
Mode door de eeuwen heen zien in Archeon Cultuur 15 aug, 10:34
Afbeelding
De Waanzinnige Boomhut zien in Castellum Cultuur 15 aug, 10:16
Afbeelding
Extra water bij huttenbouwweek op nieuwe locatie aan de Olympiaweg Cultuur 15 aug, 10:00
Afbeelding
Teus de Kruyf: ‘Ik doe graag iets terug voor de maatschappij’ Sport 15 aug, 09:37
Digitale krant

    Agenda

Het laatste nieuws uit Alphen aan den Rijn

Op Rodi Alphen aan den Rijn volg je het laatste nieuws uit Alphen aan den Rijn. Rodi Alphen aan den Rijn informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Alphen aan den Rijn

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Alphen aan den Rijn in je mailbox.

Blijf net zoals 10.000 andere Nederlanders up-to-date Schrijf je in voor onze nieuwsbrief