Bioscoop Castellum opent deuren met gratis film

Nieuws
Het Castellum opent weer zijn deuren.
Het Castellum opent weer zijn deuren. (Foto: Archief)

ALPHEN AAN DEN RIJN - Theaters en bioscopen mogen weer bezoekers ontvangen en dat wordt bij Castellum in Alphen aan den Rijn meteen gevierd met een themaweekend in de bioscoop: ‘A Weekend at the Oscars’.  Het openingsweekend staat geheel in het teken van de Oscars 2021. Van rode loper tot levensgrote Oscarbeelden plus een programma met Oscar-films die de bioscoop gratis aanbiedt.

Het programma bestaat uit films, die in 2021 waren genomineerd voor een of meerdere Oscars en deze in veel gevallen ook hebben gewonnen: The Father (winnaar Beste Bewerkte Scenario & Beste Acteur), Druk (winnaar Beste Niet-Engelstalige Film), Nomadland (winnaar Beste Film, Beste Actrice & Beste Regisseur), Judas and the Black Messiah (winnaar Beste Mannelijke bijrol & Best Song), Onward  (genomineerd voor Beste Lange Animatiefilm) en Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap (genomineerd voor Beste Lange Animatiefilm). Het enige wat de inwoners hiervoor moeten doen, is een stoel reserveren via de website van Castellum: https://theatercastellum.nl/index.html.

Gemeente

Castellum biedt deze films een weekend lang gratis aan, aan de inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn. Het enige wat de inwoners hiervoor moeten doen, was een stoel reserveren via de website van Castellum. “Uiteraard hield Castellum tijdens deze opening rekening met de die op dat moment golden”, aldus de bioscoop.