Extra kaarten in verkoop Adventskerk

Nieuws
 De Jostiband treedt ook op.
De Jostiband treedt ook op. (Foto: Stichting Vrienden van de Adventskerk: Dick van Smirren)

ALPHEN AAN DEN RIJN- Er zijn extra kaarten in verkoop voor optredens van de Jostiband en Trijntje Oosterhuis op 11 maart in de Adventskerk. De kerk in Alphen aan den Rijn heeft met de versoepelingen van de coronamaatregelen ook besloten dat de anderhalve meter afstand niet nodig is, net zoals een mondkapje.

De kerk bestaat 100 jaar en viert dat met de optredens van de band en de zangeres. “Overal waar de Jostiband komt is het feest, dus zeer toepasselijk om hen uit te nodigen voor een spetterend optreden”, stelt de kerk. 

De kaartverkoop verloopt via www.Alphens.nl. Entree is 27,50 euro per ticket inclusief een pauzedrankje. Vrienden van Stichting Vrienden van de Adventskerk betalen een speciale vriendenprijs van 22,50 euro, ook inclusief een pauzedrankje. Het concert begint om 20.00 uur en eindigt om rond 22.00 uur. De kerk is gevestigd aan de Augustijnenlaan 27 in Alphen. De opbrengst komt geheel ten goede aan het behoud van de Adventskerk als monumentaal en kostbaar religieus erfgoed. Voor meer informatie over het jubileumjaar 100 jaar Adventskerk kunt u naar: https://www.vriendenvandeadventskerk.info.

Over de kerk

De stichting heeft ten doel het financieel ondersteunen van het in goede conditie houden van de Adventskerk met orgel en interieur. Ook het ontsluiten van het gebouw met muzikale en culturele activiteiten voor de inwoners van de gemeente en daarbuiten. “Dit doet zij door het organiseren van concerten en andere evenementen, vrienden te maken via het vriendenprogramma, sponsoren te werven, en door het kerkgebouw met haar multifunctionele ruimtes te verhuren”, aldus de kerk.