Komt u ook genieten van Herenhof culinair en Heel Herenhof bakt?

Nieuws
Geniet zaterdag 14 mei van heerlijke lekkernijen.
Geniet zaterdag 14 mei van heerlijke lekkernijen. (Foto: Herenhof)

ALPHEN AAN DEN RIJN -  In de maand mei wordt er door de VERSGROEP weer volop aandacht besteed aan de ‘inwendige mens’.

De liefde van de mens gaat door de maag. Dat geldt ook voor zaterdag 14 mei tijdens de Culinaire dag in de Herenhof. Tussen 12.00 en 16:00 uur treedt de VERSRIJ van de Herenhof naar buiten. Bijna nergens meer vind je nog zo veel kwaliteit op een rij. Op deze dag komen de keurslager, visspecialist, groente en fruitvakman, top bakker, naar buiten met hun lekkernijtjes. De VERSRIJ presenteert u op de lekkerste producten. Op deze dag zal de Herenhof weer het grootste, en verreweg gezelligste, winkelcentrum van Alphen aan den Rijn zijn.  

Natuurlijk is het geen festijn zonder entertainment. U kunt daarom ook genieten van heel Herenhof bakt: vier kandidaten zullen strijden om die titel tussen 12.00 en 16.00 uur met niemand minder dan de winnares van Heel Holland bakt 2021 Elizabeth Lopez. Natuurlijk zorgen we ook voor muziek. 

Komt u ook? Heerlijke lekkernijen met voor ieder wat wils, bekende producten, voor de liefhebbers, spannende- onbekende hapjes voor de durfals. Laat u verleiden door de smaken van onze SPECIALISTEN van de VERSRIJ. 

Herenhof, waar anders!