Zing mee tijdens musical-sing-a-long

Nieuws
Harmonie Excelsior Boskoop houdt in samenwerking met Boskoop800 de musical sing-a-long op woensdag 22 juni.
Harmonie Excelsior Boskoop houdt in samenwerking met Boskoop800 de musical sing-a-long op woensdag 22 juni. (Foto: Harmonie Excelsior Boskoop)

BOSKOOP - Evita, Mamma Mia!, The Lion King, Aladdin, The Phantom of the Opera… Er zijn zo veel mooie musicals geschreven, met prachtige muziek. En daarom houdt Harmonie Excelsior Boskoop in samenwerking met Boskoop800 de musical sing-a-long op woensdag 22 juni.

Op woensdagavond 22 juni is iedereen uitgenodigd in het centrum van Boskoop om de grootste klassiekers uit de musicalgeschiedenis mee te zingen.

“Om 19.30 uur maakt Scoutingband de Schouw de Boskoopse inwoners lekker warm met hun vrolijke muziek. Schroom niet om de heupen alvast los te gooien”, aldus Harmonie Excelsior. “Om 20.30 uur sluiten DaCapo en het Pop-In Koor aan om de mooiste musicalliederen te laten horen. Ook zangeres Cathelijne doet mee en zingt een aantal prachtige solo’s.”

De musical sing-a-long is onderdeel van de Boskoopse feestweek in het kader van Boskoop 800 jaar. Ook op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag is het nog feest. Kijk voor meer informatie daarover op www.boskoop800.nl.