VOA begint met enquête onder ondernemers

Nieuws
Elles in 't Veld (links) is de voorzitter van de VOA.
Elles in 't Veld (links) is de voorzitter van de VOA. (Foto: archief Morvenna Goudkade)

ALPHEN - Om als gedegen belangenbehartiger de ondernemers van de gemeente Alphen nog beter te kunnen vertegenwoordigen, onderzoekt de VOA deze zomer wat er zich onder de ondernemers afspeelt. Dit doet de organisatie aan de hand van onder meer een enquête.

Na de zomer verwerkt de organisatie alle gegevens. Tijdens het duurzaamheidsseminar op 6 oktober presenteert de VOA de uitkomsten. Deelnemers aan het onderzoek kunnen zowel leden van de VOA als niet-leden zijn. “Juist beide groepen zijn van essentieel belang om een goede vertegenwoordiging van ondernemend Alphen aan den Rijn en omstreken te realiseren.”

“Bent u ondernemer en vindt u het belangrijk om uw mening te delen en daarmee een bijdrage te leveren aan de belangenbehartiging voor ondernemers binnen onze gemeente? Dan wordt uw deelname zeker op prijs gesteld. Deelnemen kan via 

https://nl.surveymonkey.com/r/VOA-ngntldn.

Het belang van de ondernemers in Alphen aan den Rijn en omstreken wordt al bijna 70 jaar door de VOA (Vereniging Ondernemingen Alphen aan den Rijn) behartigd. VOA zet zich in voor de economische- en duurzame ontwikkelingen binnen de gemeente en is een belangrijke gesprekspartner binnen de provincie”, aldus de organisatie.