40-Jarig jubileum Zonnebloem Boskoop

Nieuws
De aanwezigen volgens De Zonnebloem zichtbaar.
De aanwezigen volgens De Zonnebloem zichtbaar. (Foto: De Zonnebloem afdeling Boskoop)

BOSKOOP - In samenwerking met het Toos Looman Fonds heeft de Zonnebloem afdeling Boskoop woensdag 6 juli samen met gasten en vrijwilligers het 40-jarig jubileum in het Flora Theater gevierd. ‘t HuisTheater bracht de voorstelling ‘Op pad met Annie MG Schmidt’, als hommage aan Nederlands bekendste schrijfster van musicals en boeken. 

Een theatertour, speciaal samengesteld voor afdelingen van Zonnebloem, KBO, ANBO, Rode Kruis en verwante organisaties die zich inzetten voor de kwetsbare mens in de samenleving. Een cabaretesk musicaltheater met zang, dans en conferences met in de hoofdrol Jeske van Hemert en Luc van den Engh. Zij presenteerden het publiek een mooie kijkdoos, waarin ze met fleurige attributen en leuke kostuums telkens een ander liedje ten tonele brachten zoals ‘Ja Zuster Nee Zuster’, ‘Vluchten kan niet meer’, ‘De Koningin van Lombardije’, ‘Dikkertje Dap’ en ‘m’n Opa’.

“De aanwezigen genoten zichtbaar van de voorstelling en zongen gezellig met de liedjes mee. Het publiek is tussendoor getrakteerd op een feestelijk gebakje, drankjes en lekkere hapjes. Door het enthousiasme van alle vrijwilligers en de inzet is de middag voor de gasten en de afdeling een mooie herinnering geworden om ‘in een doosje’ te doen”, aldus De Zonnebloem.