Masterclass online recruitment ondernemers

Nieuws
Sollicitanten zitten op hun apparaten om zich voor te bereiden op een gesprek.
Sollicitanten zitten op hun apparaten om zich voor te bereiden op een gesprek. (Foto: StratfordProductions - stock.ado)

REGIO - Er is donderdag 15 september van 16.00 tot 17.30 uur bij iFlow in Alphen aan den Rijn een gratis masterclass online recruitment voor ondernemers. Dat meldt de gemeente Nieuwkoop, een van de initiatiefnemers. 

“De tekorten op de arbeidsmarkt zorgen ervoor dat het werven van goed personeel steeds meer creativiteit en tijd vergt. Tegenwoordig vinden wij ons personeel vooral online. Welke online middelen zijn er, hoe zet je deze in en hoe zorg je ervoor dat dit echt succesvol wordt? Twee experts delen de geheimen van hun vak. Aanmelden kan via boostyourdigitalbusiness.nl. De masterclasses die al geweest zijn, kunt u ook terugkijken op deze website”, stelt de gemeente Nieuwkoop.

“Wilt u na de sessie een expert die u binnen uw eigen bedrijf helpt om de vervolgstappen op het gebied van online recruitment te zetten? Dan kunt u gebruik maken van de digitaliseringsvoucher om een lokale expert in te huren. Meer informatie over de voucher vindt u ook op boostyourdigitalbusiness.nl.” Het adres van iFlow is  Europaplein 10.

De masterclass is onderdeel van Boost Your Digital Business. ‘Boost Your Digital Business’ is een programma dat ondernemers in de Rijn- en Veenstreek stimuleert om aan de slag te gaan met digitalisering en door te groeien naar de toekomst. 

Initiatief

Het programma is een initiatief van de gemeenten Alphen, Nieuwkoop, Kaag en Braassem, de ondernemersverenigingen VOA, VON, OVKB, de Economic Development Board Alphen aan den Rijn (EDBA) en VNO-NCW West en wordt uitgevoerd met steun van de provincie Zuid-Holland.