Snelste tijd neerzetten tijdens F1-event op winkelcentrum de Baronie

Nieuws
Het F1-event in De Baronie komt eraan.
Het F1-event in De Baronie komt eraan. (Foto: istock)

ALPHEN - Winkelcentrum de Baronie in Alphen staat op zaterdag 3 september van 12.00 tot 16.00 uur in het teken van Formule 1. Tijdens de Grand Prix van Alphen aan den Rijn kan jong en oud het tegen elkaar opnemen in een F1 racesimulator. Zet jij de snelste tijd neer? 

Om alvast in de stemming te komen voor hét event van het jaar: De GP van Zandvoort, houdt winkeliersvereniging de Baronie het Formule 1-event. Op het plein voor de Subway staan een Fullsize F1 race simulator waarin je kan racen, een Racing Room on Wheels met twee race simulators en een knutseltent waarin kinderen een F1 auto kunnen versieren. 

“Kun jij racen als Max? Kom dan naar winkelcentrum de Baronie. Zet de snelste tijd neer en win de GP van Alphen. Maak jij een ook (pit)stop op hét winkelcentrum van Alphen? 1,2,3 Go!”, aldus de organisatie.

Over het winkelcentrum

De volgende ondernemingen zijn op Winkelcentrum De Baronie gevestigd: Action, Baronie Dönner Place, Big Bazar, Breggen Bakkers, Bristol, Chocolatier Martinez, Cuts & Colours, De Goudreinet, Domino’s Pizza, Fit For Free, Hoogvliet, Johnny’s Burger, Kruidvat, Lidl, De Beren, Lunchroom Jaffna, Loempiakraam Nguyen Nguyen, Luxery Hair cut, Primera, Baronie Telecom, Shabu Shabu, Shabu To Go, Bartens Slagerij, Subway, Visspecialist Sluizeman, Zeeman.

Parkeren

Parkeren kan in parkeergarage Baronie bij het winkelcentrum (Pr. Margrietlaan 74-78). De eerste 1,5 uur is het gratis parkeren. Meer informatie via www.baronie.nu.