Workshop circulair ondernemen in de bieb

Nieuws
De workshop circulair ondernemer is in de bieb.
De workshop circulair ondernemer is in de bieb. (Foto: Aangekeverd Bibliotheek Rijn en Venen)

ALPHEN - Wat kun je doen om je organisatie toekomstbestendiger te maken? Hoe zet je met je bedrijf duurzame stappen die niet alleen van betekenis zijn, maar ook praktisch en haalbaar? Op Duurzame Dinsdag, 6 september van 19.00 tot 19.45 uur, is er in het Huis van Duurzaamheid de workshop ‘Circulair ondernemen’ voor ondernemers met de ambitie om te verduurzamen.

Pam van Wanrooij, circulaire economie versneller bij PHI Factory geeft in deze workshop een inspirerende zet in de ‘groene’ richting. Aan de hand van praktijkvoorbeelden stimuleert ze de creativiteit en drive tot circulair denken én doen in het bedrijfsleven. Van Wanrooij: “Oplossingen voor duurzaamheidsvraagstukken zijn soms out-of-the-box, maar veel vaker out-of-the-comfort zone.” Tijdens deze sessie word je uitgedaagd om samen te brainstormen over concrete actiepunten voor het verduurzamen van je eigen organisatie. Ook kun je sparren met en leren van medeondernemers.

Na de workshop begint om 20.00 uur een netwerkborrel die eens per kwartaal door het Huis van Duurzaamheid wordt gehouden. Deze informele borrel biedt een mooie gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en te netwerken met andere ondernemers en vrijwilligers die duurzaamheid hoog op hun agenda (willen) zetten. Deze workshop is een samenwerking met de VOA Duurzaamheidscommissie als aanloop naar het Doe Maar Duurzaam evenement van de VOA dat precies over een maand is op 6 oktober.

Het complete programma is in de bieb aan de Aarkade 10 in Alphen. Aanmelden is noodzakelijk en uitsluitend bedoeld voor ondernemers. https://rijnenvenen.op-shop.nl/633/workshop-circulair-ondernemen-en-netwerkborrel.