Popkoor Fame staat op de planken tijdens de jaarmarkt in Hazerswoude

Nieuws
Popkoor Fame staat op de planken van de jaarmarkt.
Popkoor Fame staat op de planken van de jaarmarkt. (Foto: archief Morvenna Goudkade)

HAZERSWOUDE - Popkoor Fame is in februari van dit jaar naar eigen zeggen met succes van start gegaan in Hazerswoude-Dorp. Nieuwe leden zijn nog steeds van harte welkom. “Bezoek daarom onze vrolijke kraam op de jaarmarkt in Hazerswoude-Dorp op zaterdag 27 augustus voor informatie. Na de zomerstop beginnen wij weer op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in Dorpshuis De Juffrouw.”

Het koor vervolgt: “Zingen is leuk. En, echt waar, iedereen kan het. Zingen met elkaar in een koor is nog leuker. Dat kan iedereen van Popkoor Fame je vertellen. In het afgelopen half jaar is onze groep flink gegroeid en ook ons repertoire hebben we uitgebreid. Maar we willen en kunnen nog verder groeien dus iedereen is van harte welkom.”

Als je meer wilt weten, bezoek dan de kraam met vrolijke noten op de jaarmarkt om kennis te maken. “We geven je graag alle informatie. Over de liedjes die we zingen, over oefenen met ingezongen bestanden, over de afwisseling tussen uitdaging en ontspanning. En vooral ook over het samen genieten van de muziek”, aldus het koor.

Open repetitie

Informatie is handig maar het kan ook leuk zijn om een keer een oefenavond mee te maken. “Je bent welkom om te komen kijken. En meezingen mag uiteraard ook, daar wordt je vrolijk van. Op woensdag 31 augustus houden wij daarom een open oefenavond. Wij repeteren in Dorpshuis De Juffrouw, Dorpstraat 250, Hazerswoude-Dorp, van 20.00-22.00 uur. Kijk op de website voor meer informatie en contact : www.popkoorfame.nl.” Mailen of bellen mag ook: cokkykoetsier@gmail.com, 06-5795 4785 en edithbroer@ziggo.nl, 06-13114228.