Dag van de Mantelzorg in Alphen en Nieuwkoop

Nieuws
Het is bijna de Dag van de Mantelzorg in Alphen en Nieuwkoop.
Het is bijna de Dag van de Mantelzorg in Alphen en Nieuwkoop. (Foto: Archief)

ALPHEN / NIEUWKOOP - Het is op donderdag 10 november de Dag van de Mantelzorg. Tom in de buurt houdt een feestelijk programma in Archeon voor mantelzorgers uit de gemeenten Alphen aan den Rijn en Nieuwkoop. Zij zijn van harte welkom voor een gratis dag eropuit.

Mantelzorgers zijn inwoners die zorgen voor een familielid, vriend, kennis of buurt. Je kunt ook jonge mantelzorger zijn. Jonge mantelzorgers zijn jonger dan 25 jaar en groeien op met bijvoorbeeld een vader, moeder, broer, zus, grootouder of vriend van de familie die zorg nodig heeft. Mantelzorgers leveren dagelijks een topprestatie; ze staan vaak én langdurig voor een naaste klaar.

Programma mantelzorg Alphen

Mantelzorgers uit de gemeenten Alphen aan den Rijn en Nieuwkoop zijn op donderdag 10 november 2022 vanaf 10.00 uur welkom in het Archeon. Er wordt een ontvangst met koffie/thee met gebak en een heerlijke lunch verzorgd. Daarnaast kunnen mantelzorgers het park verkennen. 

Aanmelden Mantelzorg

Meer informatie en aanmelden is te vinden via de website: www.tomindebuurt.nl/dagvandemantelzorg. Je kunt ook contact opnemen met Tom in de buurt, door te bellen naar 088 900 4567 of door een e-mail te sturen naar info@tomindebuurt.nl.