Meld je aan voor Gluren bij de Buren

Nieuws
Lokale acts en gastvrije bewoners kunnen zich aanmelden voor Gluren bij de Buren.
Lokale acts en gastvrije bewoners kunnen zich aanmelden voor Gluren bij de Buren. (Foto: Maarten J. Eykman)

ALPHEN - Lokale acts en gastvrije bewoners hebben tot 18 december nog de kans om zich aan te melden voor huiskamerfestival Gluren bij de Buren. Podiumkunstenaars van alle disciplines en bewoners met knusse of kolossale huizen, en alles daartussenin, kunnen zich inschrijven via de website www.glurenbijdeburen.nl. 

Verspreid over het land zijn er al van 554 acts en 430 huiskamers aanmeldingen binnengekomen. 

Na 18 december stellen de programmeurs hiermee een veelkleurig programma samen, met optredens in alle wijken van Alphen. 

Intieme podia

Deelnemende acts geven drie keer een kort optreden in een huiskamer. Deelnemende huiskamers veranderen op 5 februari in intieme podia waar buurtgenoten worden verwelkomd voor een verwarmde aangelegenheid, stelt de organisatie van het festival. 

Ontmoeting

Gluren bij de Buren maakt zich niet alleen hard voor lokale amateurkunst en talentontwikkeling, maar ook voor gezelligheid in de buurt en lage drempels voor ontmoeting. 

“Na twee sobere jaren is het op 5 februari, in 22 gemeenten, eindelijk tijd voor een nieuwe wintereditie van het huiskamerfestival, waaronder Alphen”, aldus de organisatie.

Aanmelden

Gluren bij de Buren wordt gehouden door Stichting de Bühne in samenwerking met BplusC.

Acts en locaties kunnen zich tot en met 18 december aanmelden via het aanmeldformulier op de website. 

Meer informatie en aanmelden voor het festival via de website: www.glurenbijdeburen.nl.