In gemeentehuis herhaalprik halen

Nieuws
Het is mogelijk de herhaalprik in het gemeentehuis te krijgen.
Het is mogelijk de herhaalprik in het gemeentehuis te krijgen. (Foto: aangeleverd)

KAAG EN BRAASSEM -  Hecht GGD Hollands Midden biedt woensdag 21 en 28 december en 4 en 11 januari om 15.00 - 19.00 uur de mogelijkheid om de herhaalprik corona te halen in Roelofarendsveen. “Een mooie gelegenheid om gmakkelijk en dichtbij een herhaalprik te halen”, aldus de gemeente Kaag en Braassem. 

Op de pop-up locatie kun je zonder afspraak binnenlopen voor een herhaalprik. Je kunt een herhaalprik krijgen als je 12 jaar of ouder bent en de basisserie coronaprikken hebt afgerond. Ook als je na deze eerste basisprik(ken) al een of meerdere herhaalprikken hebt gekregen, mag je nu opnieuw een herhaalprik halen. Dat kan vanaf drie maanden na de laatste coronaprik of coronabesmetting.

Je dient een geldig identiteitsbewijs mee te nemen naar de priklocatie. Op ggdhm.nl/coronavaccinatie vind je meer informatie over de basisserie en herhaalprik. De priklocatie is te vinden in het gemeentehuis van Kaag en Braassem, dat aan het Westeinde 1 in Roelofarendsveen is te vinden, via de ingang aan de kant van de raadszaal.

Locatie, dag en tijden

Gemeentehuis, Westeinde 1, 2371 AS Roelofarendsveen
Woensdag 21 en 28 december 2022

en 4 en 11 januari 2023
15.00 - 19.00 uur