Gerard Boere: veertig jaar bij Van Lint

Nieuws
Gerard Boere is veertig jaar werkzaam bij Van Lint in Boskoop.
Gerard Boere is veertig jaar werkzaam bij Van Lint in Boskoop. (Foto: Van Lint)

BOSKOOP - “Deze maand is onze collega Gerard Boere veertig jaar werkzaam bij ons en daar zijn wij natuurlijk harstikke trots op”, aldus René van Lint van Van Lint in Boskoop. “Wij willen Gerard dan ook van harte feliciteren met deze unieke prestatie.”

“Ik weet nog dat een jonge Gerard vers vanuit de middelbare tuinbouwschool in 1983 bij mij aanklopte met de vraag of hij niet bij mij kon komen werken.”

“Je was één van de eerste medewerkers die ik aannam nadat ik het bedrijf had overgenomen na het overlijden van mijn vader”, zo legt René van Lint uit.

‘Hard werken, loyaal aan bedrijf, maar vooral een doener’

“We zijn nu veertig jaar verder met ons bedrijf. We zijn verhuisd vanaf het Reijerskoop naar de Insteek, we begonnen met kweken in volle grond, maar hebben nu een potcultuur en er zijn een hoop kassen bij gekomen.”

Groei

“Je hebt letterlijk de hele groei van ons bedrijf meegemaakt en je bent er altijd flexibel mee omgegaan”, stelt Van Lint. 

“Gerard, ik denk dat jouw kennis en aanwezigheid er mede aan heeft bijgedragen dat we als bedrijf staan waar we nu staan. Daar ben ik trots op en dat mag jij zeker ook zijn op jezelf.” 

Ontzettend blij

“Hard werken wanneer het nodig is, loyaal aan het bedrijf, nooit vervelend aanwezig maar vooral een doener, kortom een collega waar we ontzettend blij mee zijn.”

Mijlpaal

“Ik hoop dat we nog vele jaren van je aanwezigheid mogen genieten binnen ons bedrijf, nogmaals gefeliciteerd met deze mijlpaal.”