Kringloopwinkels Alphen aan den Rijn: hier vind je ze!

Nieuws
Waar zijn de kringloopwinkels in Alphen aan den Rijn?
Waar zijn de kringloopwinkels in Alphen aan den Rijn? (Foto: Unsplash)

ALPHEN AAN DEN RIJN - Geef kleding en spullen een tweede leven. Het wordt tegenwoordig steeds populairder Alphen aan den Rijn. Maar waar vind je de kringloop-, tweedehands winkels in Alphen aan den Rijn? In dit artikel zetten we alles op een rijtje.

Alle kringloopwinkels in Alphen aan den Rijn

In Alphen aan den Rijn zijn verschillende kringloopwinkels te vinden. Hier kun je terecht voor tweedehands spullen zoals kleding, meubels en boeken. Door hergebruik van producten leveren deze winkels een bijdrage aan een duurzamere samenleving en ondersteunen ze vaak ook goede doelen.

Dit zijn alle kringloopwinkels in Alphen aan den Rijn en omgeving:

  • Stichting Kringloop Alphen aan den Rijn
  • Kringloopwinkel Veel voor Weinig, Alphen aan den Rijn
  • Terre des Hommes Alphen aan den Rijn
  • Mijn Tafel, Alphen aan den Rijn
  • So My Vintage, Alphen aan den Rijn
  • Stichting Kringloopwinkel Boskoop
  • Verzamelwinkel In Stijl, Boskoop
  • Kringloop aan den Rijn, Koudekerk aan den Rijn
  • Kringloopwinkel Kringloop & Zo, Hazerswoude-Dorp

Stichting Kringloop | Alphen aan den Rijn

Als je op zoek bent naar tweedehands spullen en wilt bijdragen aan een duurzamere samenleving, dan moet je bij Stichting Kringloop in Alphen aan den Rijn zijn. Je kunt jouw goederen zelf afleveren bij één van de vier inzamelpunten of een gratis ophaalafspraak maken. Kom genieten in het KringloopCafé van de hoofdvestiging in Alphen en scoor mooie tweedehands spullen!

Het adres van Stichting Kringloop is Energieweg 13, Alphen aan den Rijn. Dit zijn de openingstijden van Stichting Kringloop Alphen zijn:

Maandag09:30 - 17:30 uur
Dinsdag09:30 - 17:30 uur
Woensdag09:30 - 17:30 uur
Donderdag09:30 - 17:30 uur
Vrijdag09:30 - 17:30 uur
Zaterdag09:30 - 17:30 uur
ZondagGesloten

- Kringloopwinkel Veel voor Weinig | Alphen aan den Rijn

Ben jij op zoek naar een manier om duurzamer te leven en bij te dragen aan een beter milieu? Dan is het bezoeken van Kringloopwinkel Veel voor Weinig in Alphen aan den Rijn een goed idee. Je kunt er terecht met mooie spullen die je niet meer gebruikt. Dames-, heren- en kinderkleding, schoenen, tassen, kleine huishoudelijke apparaten, woonaccessoires, sieraden, antiek, schilderijen, speelgoed, audio (dvd’s, lp’s, etc.) en boeken zijn allemaal van harte welkom.

Het adres van kringloopwinkel Veel voor Weinig is Hooftstraat 76, Alphen aan den Rijn.

- Terre des Hommes | Alphen aan den Rijn

Bij Terre des Hommes Kringloopwinkel in Alphen aan den Rijn zijn ze altijd op zoek naar mooie spullen die je niet meer gebruikt. Je kunt hier terecht met dames-, heren- en kinderkleding, schoenen, tassen, kleine huishoudelijke apparaten, woonaccessoires, sieraden, antiek, schilderijen, speelgoed, audio (dvd’s, lp’s, etc.), boeken en nog veel meer. Bij ons vind je niet alleen mooie tweedehands spullen, maar steun je ook nog eens het goede doel.

De opbrengst van onze kringloopwinkel gaat namelijk naar projecten voor kinderen in ontwikkelingslanden. het adres van Terre des Hommes is Van Nesstraat, Alphen aan den Rijn. Terre des Hommes in Alphen is geopend van dinsdag t/m zaterdag, van 10:00 tot 17:00 uur. Op dinsdag en zaterdag zijn ze pas open vanaf 13:00 en 12:00 uur.

- mijnTafel | Alphen aan den Rijn

Sinds januari 2016 is mijnTafel Alphen aan den Rijn de plek waar je terecht kunt voor cadeau-ideeën, verse kaas of stroopwafels, beddengoed, nieuwe- en tweedehands kleding en nog veel meer. Je vindt er voor ieder wat wils en natuurlijk ben je ook welkom voor een praatje en een lekker bakje koffie. Het assortiment wordt dagelijks aangevuld met nieuwe spullen, dus er is altijd wel iets nieuws te ontdekken.

Het adres van mijnTafel is Raadhuisstraat 138, Alphen aan den Rijn. mijnTafel Alphen is geopend van maandag t/m zaterdag, van 10:00 tot 17:30 uur. let wel op: maandag openen ze pas om 13:00 uur en zaterdag sluiten ze al om 17:00 uur.

- So My Vintage | Alphen aan den Rijn

So My Vintage is een vintage winkel gevestigd in Alphen aan den Rijn. De winkel biedt net-nieuwe (merk)kleding voor het hele gezin, handgemaakte items en accessoires. Het is een duurzame winkel waar pre-loved kleding een tweede leven krijgt. Bij So My Vintage kun je niet alleen mooie items vinden, maar ook bijdragen aan een duurzamere wereld.

Het adres van So My Vintage is Industrieweg 4a, Alphen aan den Rijn. So My Vintage is geopend op zaterdag, van 10:00 tot 16:00 uur.

Kringloopwinkel Boskoop

- Stichting Kringloopwinkel | Boskoop

Stichting Kringloopwinkel Boskoop biedt een breed scala aan tweedehands artikelen, van meubels tot kleding en elektronica, tegen betaalbare prijzen. Naast het hergebruik van goederen, zet de stichting zich ook in voor een beter milieu en sociale doelen. Door de aankoop van tweedehands spullen draagt men bij aan een duurzamere wereld. Een bezoek aan de kringloopwinkel is niet alleen voordelig voor de portemonnee, maar ook voor het milieu en de gemeenschap.

Het adres van Stichting Kringloopwinkel is Voorofscheweg 15, Boskoop. De kringloopwinkel in Boskoop is geopend van dinsdag t/m zaterdag, van 13:00 tot 16:30 uur. Op zaterdag zijn ze al open vanaf 09:30 uur.

- Verzamelwinkel In Stijl | Boskoop

Verzamelwinkel In Stijl is een winkel gelegen in Boskoop waar verzamelaars hun hart kunnen ophalen. De winkel biedt een breed assortiment aan bijzondere en unieke spullen, van vintage tot antiek. Het team van Verzamelwinkel In Stijl heeft een passie voor het verzamelen van mooie items en dat is te zien aan de zorgvuldig samengestelde collectie.

Het adres van Verzamelwinkel In Stijl is Gouwestraat 4-5, Boskoop. Verzamelwinkel In Stijl is geopend op vrijdag en zaterdag, van 13:00 tot 17:00 uur.

Kringloopwinkel Koudekerk aan den Rijn

- Kringloop aan den Rijn | Koudekerk aan den Rijn

Kringloop aan den Rijn is een ruime en gezellige kringloopwinkel in Koudekerk aan den Rijn. Met een oppervlakte van maar liefst 1200m2 is er voor iedereen wel iets bijzonders te vinden. Naast dat je er terecht kunt voor tweedehands pareltjes, maken ze ook werk van hergebruik en werkgelegenheid. Dagelijks sorteren ze zorgvuldig de producten die ze binnenkrijgen, zoals kleding, schoenen, huisraad, meubels, fietsen, speelgoed, boeken en elektronica.

Het adres van Kringloopwinkel aan den Rijn is Dorpsstraat 45a, Koudekerk aan den Rijn. Kringloopwinkel aan den Rijn is geopend van maandag t/m zaterdag, van 09:30 tot 17:30 uur.

- Kringloopwinkel Kringloop & Zo | Hazerswoude-Dorp

Kringloopwinkel Kringloop & Zo in Hazerswoude-Dorp hecht veel waarde aan de kernwaarden: jong, hulpvaardig en vriendelijk. Bij deze kringloopwinkel is voor iedereen wat te vinden, of je nu net begint met opbouwen van je huisraad of op zoek bent naar vintage items. Naast de fysieke winkel is er ook een online store waar je gemakkelijk kunt zoeken naar meubels en andere spullen.

Het adres van Kringloopwinkel Kringloop & Zo is Voorweg 57, Hazerswoude-Dorp. De kringloopwinkel in Hazerswoude-Dorp is geopend van maandag t/m zaterdag, van 10:00 tot 17:00 uur.