Effectief zoeken naar nieuw werk

Nieuws
Open Koffie ochtend over effectief op zoek naar nieuw werk.
Open Koffie ochtend over effectief op zoek naar nieuw werk. (Foto: WerkVinden Alphen)

Deze Open Koffie is een netwerk ontmoeting voor werkzoekenden in Alphen aan den Rijn en omgeving. Ben je op zoek naar een baan of wil jij je verder ontwikkelen in je huidige baan? Ben je bezig met een carrière switch? Of wil je meer inzicht in jouw vaardigheden en talenten? Wissel dan je ervaringen uit met de andere deelnemers, leg nieuwe en waardevolle contacten, krijg praktische tips en laat je uitdagen om nieuwe dingen te proberen. 


ALPHEN- Tijdens deze gratis bijeenkomst op dinsdag 6 juni biedt WerkVinden ALPHEN je de gelegenheid om andere werkzoekenden te ontmoeten voor het delen van ervaringen, herkenning en inspiratie. 

Ben je op zoek naar een baan?

Een bezoek aan deze Open Koffie telt als een sollicitatie activiteit voor het UWV. Het is dinsdagochtend 6 juni van 10.00 tot 12.00 uur in bibliotheek Rijn en Venen, Aarkade 10, Alphen aan den Rijn. Deelname is dus gratis en aanmelden voor deze Open Koffie hoeft niet. 

De stichting WerkVinden is een vrijwilligersorganisatie zonder eigenbelang die werkzoekenden die moeite hebben zelfstandig een nieuwe baan te vinden, ondersteunt en richting geeft op zoek naar een nieuwe job of uitdaging.