Zomerspektakel staat voor de deur

Nieuws
Het wordt komend weekend weer feesten tijdens het Zomerspektakel
Het wordt komend weekend weer feesten tijdens het Zomerspektakel (Foto: Archief)

ALPHEN - Het Zomerspektakel aan het Meer staat weer voor de deur. Op 2, 3 en 4 juni 2023 is het drie dagen feest voor jong en oud langs de Zegerplas.

Op vrijdag 2 juni starten we het festival op spectaculaire wijze met vier oude bekenden: BLØF, Kraantje Pappie, Chef’Special en The Dirty Daddies. Zaterdag 3 juni maken Earth, Wind & Fires en Waterproof Shampoo er een waar feestje van. De rest van de avond is het meezingen geblazen met Xander & Friends. Zondag 4 juni staat in het teken van Nederlandstalige muziek. Op het podium verwelkomen we FLEMMING, Roxeanne Hazes, Nielson en Suzan & Freek. Helemaal Top sluit het evenement feestelijk af.

Maar het stopt niet bij een steengoede line-up met topartiesten. Bezoekers genieten ook van diverse horecagelegenheden, een speciaal programma voor kids, sporten en bewegen tijdens de Obstacle Run, en natuurlijk op zondagochtend een inspirerende Zomerdienst aan het Meer. Een mooie toevoeging dit jaar is het vernieuwde voorterrein, waar bezoekers het hele weekend drie extra podia vinden: de Livingroom Stage, de Roze Kerk en de Fabriek.

Voor meer informatie over de programmering, verwijzen wij u graag naar de website: zomerspektakelaanhetmeer.nl/.

Aanmelden

Wilt u het Zomerspektakel aan het Meer meebeleven? Meld u dan aan via info@zomerspektakelaanhetmeer.nl. Voor de vrijdagavond heeft u een entreeticket nodig. Dit ticket stuurt de organisatie u toe. Op zaterdag en zondag kunt u zonder toegangsbewijs het evenemententerrein betreden.

Als u meldt dat u aanwezig bent via +31 6 18 72 25 36 (Wietske) of +31 6 42 11 42 87 (Ivanka), dan ontvangt u een aantal muntjes. Op deze manier kunt u het Zomerspektakel aan het Meer écht goed beleven.

Afbeelding