Nieuwe activiteiten bij Parkvilla

Nieuws
Iedereen is welkom op de open dag.
Iedereen is welkom op de open dag. (Foto: )

Alphen - Op zondag 4 juni organiseert Parkvilla van 10.00 tot 15.00 uur de jaarlijkse open dag. Deze keer is het programma nog veelzijdiger dan voorgaande jaren. Gratis inloopworkshops, proeflessen, kunstverkoop door cursisten, een modeshow van de textielafdeling, maken van een gezamenlijk kunstwerk en een presentatie van het nieuwe theaterprogramma.

Iedereen is welkom en mag meedoen, opgeven is niet nodig. ‘Een mooie kans voor volwassenen en kinderen om de sfeer van Parkvilla te proeven en te ervaren wat we allemaal gaan doen in het nieuwe seizoen. We zijn bezig met nog meer activiteiten, kijk dus vooral op parkvilla.nl voor het laatste nieuws’, aldus Arjenne Bouwknegt van Parkvilla.

Voor volwassenen is er modeltekenen met Angenelle Tijssen, Colette Curfs begeleidt onder meer het gezamenlijke kunstwerk, bij Hanneke Naterop kunnen deelnemers op basis van een vakantiekiekje een eigen werk maken en bij Andrej Waskowsky kun je kennismaken met edelsmeden. Ook zijn de resultaten van Kunst door de Brievenbus te bewonderen.

Voor de kinderen is er een doorlopende workshop tekenen en schilderen van onze nieuwe docent Sandra Orré, die in het aankomende seizoen op de woensdag- en vrijdagmiddag les gaat geven. Er wordt een actieve speurtocht georganiseerd met aan het eind een verrassing. Kids die gek zijn op zingen dansen en toneelspelen, kunnen bij het Jeugdtheaterhuis terecht.

Samen met culturele partners het Jeugdtheaterhuis, Productiehuis Alphen, Nieuwe Muziekschool Alphen, Jeugdtheaterhuis en Alphoto staat het team van Parkvilla klaar om informatie te geven. Op deze dag is er om 13.30 uur is de film No dogs or Italians are allowed en om 15.30 uur kunnen bezoekers kijken naar Historias para no contar zien in ons filmhuis. Voor de film zijn tickets nodig. Voor meer informatie en tijden, kijk op www.parkvilla.nl.

Afbeelding
Afbeelding