Rommelmarkt in Hazerswoude-Dorp

Nieuws
Het parkeerterrein aan het Raadhuisplein van de Hervormde gemeente Hazerswoude-Dorp wordt op zaterdag 3 juni omgebouwd tot een gezellige rommelmarkt.
Het parkeerterrein aan het Raadhuisplein van de Hervormde gemeente Hazerswoude-Dorp wordt op zaterdag 3 juni omgebouwd tot een gezellige rommelmarkt. (Foto: PR)

HAZERSWOUDE - Het parkeerterrein aan het Raadhuisplein van de Hervormde gemeente Hazerswoude-Dorp wordt op zaterdag 3 juni omgebouwd tot een gezellige rommelmarkt. Bezoekers zijn welkom van 9.00 tot 15.00 uur.

“U kunt een rondje over de rommelmarkt maken waar u uw hart kunt ophalen aan meubels, elektronica, speelgoed, antiek, boeken, riet, kleding en huishoudelijke zaken”, aldus de organisatie van de rommelmarkt. 

“Ook zal dit jaar de ruime keuze aan planten en bloemen niet ontbreken.”

“Naast de rommelmarkt zijn er ook kramen waar u heerlijke lokale en verse producten kunt kopen, denk daarbij aan aardbeien, oliebollen, kaas, Zeeuwse bollussen en Limburgse vlaaien.”

Springkussen

“Op het plein komt voor de kinderen een springkussen en een zandbak te staan, zodat zij zich ook heerlijk kunnen vermaken.”

“Zijn ze moe van het spelen? Dan kunnen ze genieten van een suikerspin, een portie poffertjes en of een ijsje”, stelt de organisatie van de rommelmarkt.

“Ondertussen kunnen de ouders op het terras hun spelende kinderen in de gaten houden en genieten van koffie met gebak of een hamburger met wat fris. Er is aan iedereen gedacht.”