Livin’ Blues Live in the Cube

Nieuws
Geniet van de Livin' Blues Xperience!
Geniet van de Livin' Blues Xperience! (Foto: )

Boskoop - Livin Blues speelt 10 juni in the Cube in Boskoop. Livin’ Blues Xperience, onder leiding van frontman en oprichter Nicko Christiansen, begon in de jaren ‘70 als Livin’ Blues. Opnames met producers als Jaap Eggermont en Mike Vernon (Fleetwood Mac, John Mayall) resulteerden in vele Europese hits als ‘Wang Dang Doodle’, ‘LB Boogie’ en ‘Black Liza’.

Tegenwoordig speelt deze legendarische formatie nog steeds hun blues-boogie-rock en shuffle-stijl op tal van podia in Nederland. Een voortdurende interesse in hun muziek wordt niet alleen getoond in hun thuisland, maar ook in veel Europese steden en zelfs Azië.

In 2008 ontving Livin’ Blues Xperience de Nederlandse Nationale Blues Award en werden verkozen tot beste internationale bluesband in Polen. Met frontman Niko Christiansen, op zang, diverse saxofoons, percussie en minigitaar, gitarist Loek van van Der Knaap, bassist Jeroen van Niele, drummer Andreas Care en mondharmonicaspeler Bas Kleine heeft de band een eersteklas rij. Hun huidige repertoire bestaat uit Livin’ Blues-klassiekers en hedendaagse funky blues en bluesrocksongs, hun shows zijn sensationeel en weerspiegelen hun grenzeloze energie die het publiek keer op keer in vuur en vlam zet. Tickets zijn te verkrijgen op: www.poppodiumboskoop.nl. Aanvang is om 21:00 uur.