Binnenkort in Parkvilla

Nieuws
Little Richard: I Am Everything.
Little Richard: I Am Everything. (Foto: Parkvilla)

Alphen - Er staan de komende tijd weer leuke voorstellingen op het programma van Parkvilla. Meer info en tickets: www.parkvilla.nl

Een Beetje Stuk | De macht om Mondathor

Mondathor is een land waar alles goed geregeld is, de macht is verdeeld tussen Hilde en haar broer Monty en iedereen is gelukkig. Hoewel, er drijven donderwolken boven Mondathor als Hilde kwaade plannen heeft en Monty dat niet ziet. Een Beetje Stuk maakt theater met bijzondere mensen, die normaalgesproken wat minder in de spotlights staan. De voorstelling is op 10 juni en geschikt vanaf 8 jaar.

Naaicursus

Op 14 augustus start een 5-daagse naaicursus. Tijdens de lessen in de Zomerweek leren cursisten alles van het inrijgen van de naaimachine tot het maken een eerste kledingstuk. Docent Jolieke Kessels haalde bachelor in design aan de Maastricht Academy of Fine Arts and Design. Elke dag zal er tijdens de pauze een lunch geserveerd worden.

Little Richard: I Am Everything

Dankzij een reservoir aan archiefmateriaal van interviews en optredens, wordt de complexe innerlijke wereld van Little Richard blootgelegd en het levens verhaal van de icoon met al zijn tegenstrijdigheden ontrafeld.

Cesária Évora

Een liefdevol portret van wereldster Cesária Évora (1941-2011). Zij waswars van divagedrag. Een zangeres die, onder andere door blootsvoets te treden, nooit haar arme afkomst vergat.

Book Club: The Next Chapter

De iconische actrices Jane Fonda, Candice Bergen, Mary Steenburgen en Diane Keaton zijn terug voor de komedie Book Club: The Next Chapter. De vier vriendinnen van de boekenclub gaan voor het eerst van hun leven op een echte meidentrip naar Italië.

Book Club: The Next Chapter