Skeeler mee met de AvondSKATE4Daagse

Nieuws
Iedereen kent de avond4daagse, maar heb je al gehoord van de skate4daagse?
Iedereen kent de avond4daagse, maar heb je al gehoord van de skate4daagse? (Foto: )

Alphen - OMNI Skaters organiseert binnenkort de Avond SKATE4daagse. Skeeler van 12 tot en met 15 juni één of meerdere avonden met de vereniging mee in en om Alphen aan den Rijn.

Alphen - Kom met je skatevrienden, vader, moeder, broer, zus of wie dan ook, naar de routes die OMNI Skaters voor je in en om Alphen hebben uitgezet. Onder begeleiding kan je een tocht rijden van 5, 10 of 20 kilometer met steeds een ander vertrekpunt.  De vertrekpunten zijn: Maandag 12 juni: bij “de Haven/de Werf” aan de Eikenlaan. Dinsdag 13 juni: parkeerplaats bij “De Bowling/Wet ’n Wild, Sportlaan/Zegerplas Woensdag 14 juni: parkeerplaats bij het Weteringpark, Windjammer. Donderdag 15 juni: in Europapark, Kerk en Zanen, Evenaar

Je kunt mee op de 10 en 20 km als je ten minste 15 jaar oud bent. Voor de 5 km ben je ten minste 12 jaar en het liefst rijdt één van je ouders mee. Wil je de 20 km rijden? Neem dan ook iets te drinken voor onderweg mee! De ploegen vertrekken iedere dag om 19.30 uur. Kom wat eerder zodat de groep ook echt op tijd weg kan. Aanmelden kan op: info@omniskaters.nl. Deelname is gratis. Voor je eigen veiligheid raadt de vereniging je aan om pols-, elleboog- en kniebescherming te dragen. Net als wat voor iedere OMNI Skaters geldt, is het dragen van een helm verplicht. Kijk voor meer info op: https://knsb.nl/skate4daagse.