Kaageiland bruist drie dagen lang

Nieuws
Vaar, dans, speel, smikkel en geniet op het Kadefeest van Kaag en Braassem.
Vaar, dans, speel, smikkel en geniet op het Kadefeest van Kaag en Braassem. (Foto: Aangeleverd)

Kaag en Braassem - Op een van de mooiste plekje van ons land vindt van vrijdag 1 tot en met zondag 3 september de eerste editie van het Kaags Kadefeest plaats. Drie dagen lang staat Kaageiland in het teken van eten en drinken, (water)sport, live muziek en dans. De officiële opening van dit nieuwe evenement is op vrijdag 1 september om 18.00 uur.

Op de foodmarket serveren lokale horecaondernemers lekkere hapjes en drankjes en genieten bezoekers van tal van classic Feadships die speciaal voor deze dagen aan de kade aanmeren. Ook zullen er klassieke en hedendaagse speedboten van Boesch en Riva uit heel Europa aanwezig zijn.

Op vrijdag is er onder andere livemuziek van coverband Balderdash, de cd-Jukebox en dj’s. De zaterdag staat in het teken van de watersport met een sloepen puzzeltocht en is dé feestavond met dj’s, disco bingo en coverband Impakt. Zondag 3 september is een echte familiedag voor jong en oud met een unieke obstacle run over het eiland, graffiti (kids) workshop en diverse watersportactiviteiten van de Watersport Academy Kaag dus neem je zwembroek mee. Ook zijn er optredens van het shantykoor en de Big Band Bollenstreek.

Tickets

Tickets voor vrijdag of zaterdag kosten 13,50 euro, op zondag is het evenement vrij toegankelijk. Locatie evenement: Julianalaan op Kaageiland. Voor tickets, verdere informatie en het programma kun je terecht op de website Kaagskadefeest.nl.