Grof Geschut komt met Kroost

Nieuws
Lander Severins en Myrthe van Velden zwemmen in het kroos...(t)
Lander Severins en Myrthe van Velden zwemmen in het kroos...(t) (Foto: Grof Geschut)

Nieuwkoop - Binnenkort staat het caberetduro ‘Grof Geschut’ op het podium van Theater Kaleidoskoop. Lander Severins en Myrthe van Velden vormen samen het duo Grof Geschud. Vorig jaar waren ze bij Kaleidoskoop in het theater met het programma Broeden. Nu staan ze weer op het podium met het thema ‘Kroost’ en gaan ze elkaar weer op alle mogelijke manieren de maat nemen. 

Lander en Myrthe zien nieuwe relaties en nieuwe kansen. Ze lopen daarbij tegen gezins- en familierelaties aan met onthutsende en onbegrepen vragen, maar ook ontluikende en onverwachte antwoorden over wat het betekent Kroost te zijn of wellicht Kroost te hebben De sloop van elkaar en de bijpassende emotionele (dwars)verbanden wordt niet geschuwd. Heerlijk lachend de vernieling in.

 De voorstelling start op vrijdag 29 september om 20.15 uur.  Voor tickets zijn te koop op: www.theater-kaleidoskoop.nl, maar natuurlijk ook gewoon aan de kassa van het theater. Theater Kaleidoskoop is gevestigd aan De Verdinding 2, Nieuwkoop. 

Cabaret met proeverijen

Theater Kaleidoskoop gaat de bezoekers in de komende periode verrassen met wat vreemde programmering. Het gaat om proeverijen. De ene is een wijnproeverij en de andere een bierproeverij. Maar het blijft niet bij een proeverij, het is een aangeklede proeverij. De wijnproeverij wordt gebracht door een cabaretgezelschap, dat natuurlijk flauwe en leuke grappen zal gaan maken over alcohol, kurken en genieten van het leven al dan niet met een goede afloop. De bierproeverij is ook met tekst en muziek, maar meer informatief gericht. Een gastspreker gaat vertellen hoe bier gemaakt wordt en hoe je biertjes met verschillende smaken kunt brouwen en dat kunt combineren met lekkere hapjes. Dus hou de agenda en website in de gaten, verdere informatie volgt later.