Theater Show ‘Zeikwijf in (Mantel)zorgland’

Nieuws
Als je voor iemand zorgt moet je ook voor jezelf zorgen...
Als je voor iemand zorgt moet je ook voor jezelf zorgen... (Foto: Archief)

Regio - Tom in de buurt organiseert voor de mantelzorgers uit gemeenten Alpen aan den Rijn en Nieuwkoop een middag Theater Surprise Show ‘Zeikwijf in (Mantel)zorgland’. Mantelzorgers zijn welkom op 10 november 2023.  Het is dan Dag van de Mantelzorg. 

Theater Surprise Show Theater Surprise Show Zeikwijf in (Mantel)Zorgland is een unieke voorstelling over een (mantel)zorgmoeder die balanceert tussen overleven en verdrinken, zorgen en zeiken. In de voorstelling wordt mantelzorg op ludieke, maar ook serieuze wijze onder de loep genomen. Maak kennis met mediator, zelfzorgcoach, theatermaker en zorgmoeder Pauline Redlich en haar bijzondere project: ‘Geen mantelzorg zonder goede zelfzorg’. Na de show is er voor mantelzorgers gelegenheid voor een hapje en drankje. Shows in gemeenten Alphen aan den Rijn en Nieuwkoop De Theater Surprise Show wordt georganiseerd: 

Data en aanmelden

Voor mantelzorgers in de gemeente Nieuwkoop is de voorstelling op zondag 1 oktober 2023, van 13.00 tot 17.00 uur, in theater Kaleidoskoop, De Verbinding 2 in Nieuwkoop. In gemeente Alphen aan den Rijn is de voorstelling op zondag 29 oktober 2023, van 13.00 tot 17.00 uur, in Cultuurcentrum Parkvilla, Cornelis Geellaan 2 in Alphen aan den Rijn. Aanmelden is noodzakelijk in verband met een beperkt aantal stoelen: meld je aan vóór 22 september (Nieuwkoop) of vóór 20 oktober (Alphen aan den Rijn). Meer informatie en mogelijkheid tot aanmelden is te vinden via de website: www.tomindebuurt.nl/dagvandemantelzorg. Je kunt ook contact opnemen met Tom in de buurt, door te bellen naar 088-900 4567 of door een e-mail te sturen naar mantelzorg@tomindebuurt.nl. 

Mantelzorgcompliment 

Mantelzorgers uit de gemeenten Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassemen Nieuwkoop kunnen ook het mantelzorgcompliment aanvragen bij Tom in de buurt. Ook jonge mantelzorgers vanaf 6 jaar kunnen een mantelzorgcompliment aanvragen. Aanvragen is mogelijk tot uiterlijk 1 oktober 2023 via www.mantelzorgcomplimenttomindebuurt.nl.

Afbeelding