Maak kennis met langlaufen

Nieuws
'Maak kennis met langlaufen op zondag 1 oktober bij Langlaufvereniging Gouda.'
'Maak kennis met langlaufen op zondag 1 oktober bij Langlaufvereniging Gouda.' (Foto: Langlaufvereniging Gouda)

REGIO - “Altijd al eens op de latten willen staan? Kom dan kennis maken met langlaufen op onze prachtige kunststof-langlaufbaan. We beschikken over een borstelbaan met zo’n 1,5 km aan loipes en zeven heuvels variërend van 2 tot 5,5 meter hoog. Op zondag 1 oktober ben je van harte welkom bij Langlaufvereniging Gouda.”

Bezoekers kunnen een kennismakingsles langlaufen volgen van 45 minuten en krijgen informatie over langlaufen en het aanbod aan langlaufcursussen en -trainingen. “De les is bedoeld als kennismaking, om te proeven of langlaufen iets voor je is en hoe de baan aanvoelt. En als dat naar meer smaakt, kan je je daarna opgeven voor een beginnerscursus. Je kan nu ook kennismaken met langlaufen met de skatetechniek en met rolskiën en nordic walking.”

“Kom je voor een kennismakingsles, draag dan makkelijke kleding en neem handschoenen mee. Al het andere materiaal krijg je van ons. Vooraf aanmelden is verplicht via www.langlauf.nl/maak-kennis-met-langlaufen-op-zondag-1-oktober.
De kennismakingsmiddag vindt plaats op zondag 1 oktober van 12.00 tot 15.00 uur bij De Skihut, Groenhovenpark Gouda, de ingang is links achter het zwembad.
Kosten per les: 10 euro voor volwassenen, 5 euro voor jeugd (8 tot 18 jaar); nordic walken: 5 euro.

“In oktober start de eerste serie langlaufcursussen voor beginners, vijf lessen wekelijks op hetzelfde tijdstip. Of volg een clinic voor beginners van twee uur. We hebben een breed aanbod aan cursussen, clinics en trainingen door onze professionele trainers.”

Meer informatie over de proeflessen, cursussen en alle andere activiteiten van de vereniging via de website: www.langlauf.nl.