Bende tovert Castellum om tot kroeg

Nieuws
Help jij de Bende?
Help jij de Bende? (Foto: Aangeleverd)

Alphen - Er staat een unieke avond voor muziekliefhebbers op de planning in Castellum. Op vrijdag 6 oktober wordt het theater namelijk omgetoverd tot een levendige kroeg door de komst van De Bende (van Éliende). Deze vrolijke, akoestische band uit Alphen heeft tijdens het Openingsfestival 2022 al de aandacht weten te trekken met een kort optreden en dat smaakte naar meer.

Het bonte gezelschap weet onder de akoestische vlag een flink feest los te maken. Ze hebben een breed repertoire aan covers, die ze in een geheel eigen stijl brengen met een lekkere dosis energie. Ze staan bekend om hun veelzijdigheid en treden op verschillende locaties op, variërend van knusse cafés tot bruisende festivals. Ze weten altijd een feestelijke sfeer te creëren waar iedereen van kan genieten. Bovendien nemen ze tijdens hun optredens een scala aan instrumenten mee, van kazoo’s tot xylofoons, en moedigen ze het publiek aan om mee te doen.

De Bende zoekt hulp

Speciaal voor deze gelegenheid wordt de Kleine zaal van Castellum omgetoverd in een feestelijke café-opstelling, die helemaal bij de Alphense band past. Ze hebben een bijzondere theatershow voorbereid met speciale gasten. In ‘De Bende zoekt hulp’ zijn ze op zoek naar dat ene ideale nummer, maar welk nummer was het ook alweer? Denk mee terwijl de Bende probeert een nieuwe medley af te maken in de oefenruimte en geniet van het creatieve proces waar deze band continu mee te maken heeft.

Tickets

De Bende staat op vrijdag 6 oktober in Theater Castellum, aanvang 20:30 uur. Kaarten à 17,- euro zijn te koop via www.theatercastellum.nl.