Musicals tijdens herfstvakantie in Castellum

Nieuws
Musical 4-daagse tijdens herfstvakantie
Musical 4-daagse tijdens herfstvakantie (Foto: aangeleverd )

Alphen aan de Rijn - Gedurende vier dagen verkennen kinderen van zes tot en mer twaalf jaar onder begeleiding van professionals de wereld van zang, dans en acteren, met als resultaat een schitterende voorstelling op de laatste dag, speciaal voor familie en vrienden. Dát is de Musical 4-daagse, een nieuw project dat plaatsvindt in Castellum van dinsdag 17 tot en met vrijdag 20 oktober.

De Musical 4-daagse biedt jonge kinderen de kans om op een toegankelijke manier kennis te maken met de magie van theater en te leren zich te presenteren voor publiek.

Theater speelt een cruciale rol in de ontwikkeling van kinderen, en musicallessen bieden een ideale manier om hun talenten te ontdekken en te ontplooien. In het theater kunnen kinderen zijn wie ze willen zijn en tijdens de Musical 4-daagse worden onvergetelijke herinneringen gecreëerd voor alle deelnemers.

Het programma, bestaande uit vier dagen van 5 uur per dag, leert de kinderen naast zichzelf presenteren voor publiek ook andere zaken, zoals: Het snel maken van nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. Het overwinnen van faalangst. Het stimuleren van hun unieke talenten.

Na slechts vier dagen schitteren alle deelnemende kinderen op het podium, wat hun zelfvertrouwen een enorme boost geeft.

Aanmelden

Twee weken voor de start van de Musical4daagse ontvangen alle leerlingen het lesmateriaal om thuis te gaan oefenen. Dit zal bestaan uit het script, de muziek en de rolverdeling. Alle kinderen krijgen een eigen rol in de musical en de rollen zijn verdeeld op basis van leeftijd. De kosten voor deze Musical 4-daagse bedragen 175 euro. Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.musical4daagse.nl/alphen-aan-den-rijn/.

Over Musical 4-daagse

Musical 4daagse zorgt samen met hun partnertheaters ervoor dat kinderen op een educatieve en vooral laagdrempelige manier de magie van het theater kunnen ervaren. Theater brengt een lach en een traan en biedt een uitlaatklep voor boosheid of verdriet. Theater Castellum vindt het belangrijk dat iedereen daar zo vroeg mogelijk in het leven mee in aanraking komt. Hoe eerder, hoe beter.