Popkoor Fame houdt open repetitie

Nieuws
Popkoor Fame houdt op 4 oktober en open repetitie-avond in Hazerswoude-Dorp.
Popkoor Fame houdt op 4 oktober en open repetitie-avond in Hazerswoude-Dorp. (Foto: Popkoor Fame)

HAZERSWOUDE - Popkoor Fame houdt woensdag 4 oktober van 20.00 tot 22.00 uur een open repetitie-avond in Dorpshuis De Juffrouw aan de Dorpsstraat 250 in Hazerswoude-Dorp.

“Vind je het leuk om te zingen maar wil je eerst even proberen of het klikt met ons koor? Dan is dit je kans, want deze avond kun je luisteren, kijken, vragen en natuurlijk ook meezingen”, aldus Popkoor Fame.

“Bij Popkoor Fame zingen we elke woensdagavond met elkaar drie-stemmige populaire nummers. Ons repertoire loopt uiteen van ballad tot up-tempo. De keuze van de liedjes doen we met elkaar, zodat alle stemgroepen en genres aan bod komen. Op die manier is het voor iedereen een plezier om te zingen. Dat geeft energie. En is het ook leuk om thuis te oefenen, want je krijgt uiteraard beschikking tot de muziek, inclusief ingezongen bestanden. Op de woensdagavond repeteren we dan met elkaar om er een mooi geheel van te maken.”

“Wil je komen kijken en luisteren naar een optreden van ons, dan kan dat al op zaterdag 30 september in Dorpshuis De Som in Hazerswoude-Rijndijk. Er zijn dan de hele dag activiteiten, onder andere om alle dorpshuizen en hun gebruikers te promoten. Popkoor Fame treedt die dag, in De Som, op van 10.30 tot 10.55 uur.

Op woensdagavond 4 oktober vindt de open repetitie-avond plaats in Dorpshuis De Juffrouw in Hazerswoude-Dorp. 

Informatie

Meer informatie is te vinden op: www.popkoor-fame.nl of via edithbroer@ziggo.nl, 06-13114228; rietvanleijden@planet.nl, 06-20693599. “Of kom langs op woensdagavond: Dorpshuis De Juffrouw aan de Dorpsstraat 250 in Hazerswoude-Dorp.”