Kerst met Marco de Hollander

Nieuws
Marco de Hollander
Marco de Hollander (Foto: PR)

NIEUWKOOP - De kerstperiode is voor volkszanger Marco de Hollander de mooiste tijd van het jaar. Niet zo verwonderlijk dat dit dan ook de titel is van zijn nieuwe kerstsingle, die binnenkort uitkomt. De Hollander treedt 25 november op bij het concert van Dice Musica en op 7 december in Nieuwkoop.

“Kerst betekent voor mij persoonlijk het gezellig samen zijn met mijn dierbaren, elkaar extra aandacht geven. Door mijn drukke, onregelmatige leven schiet dat er vaak bij in. Het is ook een feest van liefde en verbinding en dat is zeker in deze tijd heel belangrijk” aldus de zanger.

Er verschijnt binnenkort niet alleen een nieuwe kerstsingle, maar zelfs een heus kerstalbum. Voor Marco een droom die uitkomt. “Ik ben mijn platenmaatschappij Berk Music heel dankbaar dat ik de kans heb gekregen om dit album te maken”

Op het album staan niet alleen nieuwe nummers, maar ook een aantal traditionele kerstliedjes. “Iedereen die mijn Kerstconcert op 7 december in de kerk van Nieuwkoop bezoekt ontvangt het nieuwe album gratis” vertelt Marco.

Naast het kerstconcert organiseert de volkszanger op 23 en 24 december twee muzikale Kerstbrunches in de sfeervolle Milandhof van Zegveld. Honderden lampjes, versierde kerstbomen, kerstdecoraties, marktkraampjes en mooi aangeklede tafels, vormen het decor. “In deze sfeervolle entourage gaan we met elkaar genieten van een heerlijke uitgebreide kerstbrunch. Ook de kerstman komt langs en er zullen gastartiesten optreden”.

Naast gastheer Marco de Hollander zullen 23 december Django Wagner en Mieke het podium betreden. John de Bever en Sieneke zullen 24 december hun grootste hits komen zingen.

“Kom in de decembermaand het ultieme gevoel van kerst met ons beleven.” Kijk voor alle informatie en kaartverkoop op de website www.marcodehollander.nl.