Repaircafé opent in Kerk en Zanen

Nieuws
Het repaircafé
Het repaircafé (Foto: Repaircafé )

ALPHEN - Wijkvereniging de Pionier organiseert 2 maal per maand het Repaircafé Kerk en Zanen. Dat is in Buurthuis Kerk en Zanen. Hier krijgen bezoekers hulp bij het repareren van hun kapotte spullen, zoals speelgoed, fietsen, stofzuigers, dvd-spelers en nog veel meer. 

Binnenkort gaat het Repaircafé ook kledingreparaties aanbieden. En het beste van alles: deze service gratis is. Een kopje koffie of thee? Ook dat staat voor je klaar. Een team van vrijwilligers, mensen die ruime ervaring hebben met reparaties, zitten klaar om te helpen. De kans is groot, dat je nog dezelfde dag je apparaat weer hersteld mee naar huis neemt. Als er een onderdeel besteld moet worden, dan duurt het iets langer.

Het Repaircafé heeft als doelstelling dat er minder op de afvalberg terecht komt, dat mensen worden aangemoedigd ook zelf te repareren, en dat de bezoeker met de kleine beurs wordt ondersteund.

De openingstijden zijn elke eerste woensdag van de maand van 19.30 tot 21.30 uur en elke derde maandag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur geopend. Je kunt zonder afspraak binnenlopen, maar als je vragen hebt, kun je ook van tevoren bellen via het nummer. 06 3021 8067. Komen de data je niet uit? Bel dan de kringloopwinkel, want ook daar is een Repaircafé.